Victoria Koblenko vraagt vanaf een flinke berg troep aandacht voor de plastic afval die elke minuut in de oceanen belandt.

"In 2017 was 1% van alle verpakkingen van gerecycled plastic. Elke minuut komt er een vuilniswagen aan plastic in onze oceanen terecht. Als we zo doorgaan dan zal in 2050 de plasticberg 4x groter zijn," zo meldde Victoria gisteren op Instagram.

Article continues after the ad

Lees ook: Zó ziet de collectie van Choupette Lagerfeld eruit

Petitie

De actrice, presentatrice en columnist die een aantal keer is aangeschoven als deskundige bij 6 Inside, vraagt haar volgers of ze het eens zijn met de stelling 'van consumentenverantwoordelijkheid naar producentenverantwoordelijkheid'.

Victoria roept op tot het ondertekenen van een petitie van Greenpeace. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Van consumenten verantwoordelijkheid naar producenten verantwoordelijkheid ? Eens? Teken de petitie via link in bio. In 2017 was 1% van alle verpakkingen van gerecycled plastic. Elke minuut komt er een vuilniswagen aan plastic in onze oceanen terecht. Als we zo door gaan dan zal in 2050 de plasticberg 4x groter zijn. Check stories voor tips en meer feiten ( en ook voor wat er wél goed gaat) . . . . . #plasticvrij #refusereducereuserecycle #plasticfree #choosetorefuse #plasticfreeliving #lessplastic #zerowasteliving #saynotosingleuse #plasticsucks #resuceyourcarbonfootprint #lowimpactmovement #zeroplastic #zerowaste #plasticfreeshopping #greenpeace #victoriakoblenko #duurzaam #zonderplastic

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Bron: Instagram
Beeld: ANP Kippa

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in