Ben je zelf helemaal dol op kerst of heb je iemand in je omgeving die maar geen genoeg kan krijgen van deze tijd van het jaar? Hier 7 kleine (en wat grotere) cadeau's voor kerstfanaten.

1. Badbubbels

Article continues after the ad

Wat een heerlijk feestelijk bubbelpakketje van Molton Brown. De Bath Gift Set kost € 55, maar de Festive Baubles heb je al voor € 12,-.

2. Kersttasje

Hohoho! Wij zijn helemaal verliefd op deze leren kerst-tas van Coccinelle (€ 198). Hij is er ook in het blauw en groen, maar wij gaan voor de rode! De opbrengst van de verkoop gaat naar Save The Children. Kijk, daar worden we dubbel zo blij van. 

3. Parfum in kerstkorset

De iconische flacon van Jean Paul Gaultier (€ 100,95)/100 ml) draagt voor de feestdagen een kerstkorsetje. Dat wil je toch hebben?! 

4. Kolibrie

Elk jaar kijken we weer uit naar de kerstafdeling van de Bijenkorf. Dit jaar brengt het warenhuis een grote, eigen collectie kerstballen, waaronder deze schattige kolibrie (€ 11,95). 

5. Rode laarsjes

Wij gebruiken kerst gewoon als goed excuus om deze fijne glanzende enkellaarsjes van Alexandre Vauthier (€ 690) aan te (laten) schaffen.

6. Collectors Red

Chanel heeft hun No5 in een Collector Red Edition-jasje gestoken en dat ziet er prachtig uit. (€ 137,72/100 ml)

7. De ultieme kersttrui

Die afgrijselijk lelijke en daardoor bijna weer mooie kersttruien laten wij even voor wat ze zijn. Wij gaan liever voor dit pareltje van Twinset (€ 199).

Deze stijlvolle Nouveautés kerstitems staan allemaal in de nieuwste Nouveau. Daar vind je nog veel meer (cadeau-)inspiratie op mode, beauty en woongebied. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in