Online daten wordt steeds populairder. En niet alleen onder jongeren… ruim driekwart van de 50-plussers date vandaag de dag via internet. Hoe pak je het serieus aan, hoe hou je het veilig en vooral: hoe vind je jouw droomdate?

Volg deze vijf stappen en je vergroot je kansen aanzienlijk! Dus trek de stoute schoenen aan, want het online daten heeft zo z’n voordelen.

Stap voor stap naar jouw ridder op het witte paard

Stap 1: Kies de site waar jij je thuisvoelt

De één is op zoek naar een soulmate voor de rest van zijn leven, de ander is uit op een amoureuze escapade. Hoe vind je iemand die bij je past?

Dat begint met het kiezen van de datingsite die bij jouw karakter past. Er zijn datingsites in alle soorten en maten. Vergelijk ze goed via Startpagina.nl voordat je begint met het aanmaken van een profiel.

Stap 2: Geef je profiel de maximale aandacht

Als je de juiste datingsite gevonden hebt, komt de volgende cruciale stap om je kansen op succes te vergroten; je gaat een profiel aanmaken.

Wees duidelijk in wat je zoekt, besteed aandacht aan je profielfoto en accentueer je positieve kanten, natuurlijk zonder dat het ongeloofwaardig wordt.

Zo schilder je een helder en levendig beeld van jezelf en zul je zien dat je sneller en vaker een match met iemand hebt.

Stap 3: Stuur berichtjes

Nadat je jouw profiel hebt geperfectioneerd, ga je natuurlijk zelf lekker rondkijken. Zie je zelf een profiel dat je nieuwsgierig maakt? Aarzel niet en stuur een berichtje.

Stel een luchtige vraag of maak een compliment over die leuke profielfoto.

Zo val je op en is de kans groter dat diegene ook een kijkje op jouw profiel neemt. En dat vergroot weer de kans op een date! En ja, je mag gerust meerdere lijntjes uitgooien, dat hoort erbij. Zeker in het begin.

Stap 4: Wacht niet te lang met afspreken

Het is een typische kwaal van het online daten; wekenlang chatten en mailen, maar niet tot een afspraak komen. Trap niet in die valkuil, want je weet pas of het echt klikt als je elkaar ziet en spreekt.

Ellenlang heen en weer berichtjes sturen kost veel tijd en iemand in het echt ontmoeten is natuurlijk waar het om gaat. Bovendien weet je dan zeker of diegene inderdaad zo leuk is en of hij of zij ook geïnteresseerd is in jou. 

Stap 5: De eerste afspraak

Het moment van de waarheid: je gaat elkaar ontmoeten! Logisch dat je allebei nerveus bent. Die spanning haal je heel makkelijk weg door iets te ondernemen.

Ben je zelf sportief of hou je van kunst, maak dat dan onderdeel van je date. Zo ontdek je meteen of diegene dezelfde interesses heeft als jij.

Toch liever eerst in een café of restaurant afspreken? Kies dan de eerste keer voor een koffie-afspraak. Matchen jullie niet, dan zit je tenminste niet vast aan een heel vijfgangendiner.

Online daten toch ook iets voor jou? Bekijk de populairste datingsites op Startpagina.nl!

Je houdt van haar, of je hebt een hekel aan haar, maar hoe dan ook, voor een zestiger ziet ze er ge-wel-dig uit. Zelf zegt dat ze daar hard voor moet werken. Volgens geruchten zelfs vijf uur sport per dag. Hier de leukste foto’s van 6 decennia Madonna.

Als je het trouwens leuk vindt om een beetje op de hoogte te blijven van Madonna en haar kroost. Op haar instagram-account deelt ze regelmatig persoonlijke foto’s van haar en haar gezin en dat is echt het volgen waard.

Zo deelde ze op Moederdag deze kinderfoto van zichzelf en haar moeder:

De popdiva heeft naast haar muzikale carrière ook altijd in films gespeeld. Met meer en minder succes. Desperately Seeking Susan zette haar op de kaart.

Maar echt lof kreeg ze voor haar rol in Evita.

En ze is nooit bang geweest om tegen heilige huisjes te schoppen. Hier de wereldberoemde outfit die Jean Paul Gaulthier voor haar maakte:

En met de perfecte date voor de Oscars:

 

Best DateEver!! 👑👑 #oscars #epic #fun 🎉💕🌈😂🙏🏻

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Bij het laatste MET Gala verscheen ze weer in een opzienbarende creatie van Jean Paul Gaulthier.

Haar 60e verjaardag viert ze met haar gezin in Marrakech. Happy Birthday!

 

In case someone forgot! 👑🌈😂🔥💃🏾🍷🎂♥️🇲🇦#birthday #magic #Marakesh

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onze mode-expert Anta Willemars heeft echt een neus voor mooie mode-items. Zij tipt nu de prachtige broches van Cedric Williams en daar zitten echt een paar pracht-exemplaren bij. Wij zien graag een revival van de broches!

Anita: “Cedric Williams is een Amerikaanse designer die in Nederland woont en heel bijzondere juwelen maakt. Vooral de broches maakten op mij veel indruk, zoals deze met een Japanse libelle op tekst uit 1920.” Prijs € 500,-.

Maar er zijn nog een paar kunststukjes te vinden.Zoals deze litho op handgeschreven correspondentie.

Of deze, meer kleurrijke versie:

Pikant

Overigens hebben de broches wel een licht pikante dubbele boodschap. Aan de achterzijde staan foto's van begin 1900 van schaars geklede dames. Dat is dan iets dat jij alleen weet als je de broches draagt ;-).

www.revizionisthistory.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in