Online daten wordt steeds populairder. En niet alleen onder jongeren… ruim driekwart van de 50-plussers date vandaag de dag via internet. Hoe pak je het serieus aan, hoe hou je het veilig en vooral: hoe vind je jouw droomdate?

Volg deze vijf stappen en je vergroot je kansen aanzienlijk! Dus trek de stoute schoenen aan, want het online daten heeft zo z’n voordelen.

Stap voor stap naar jouw ridder op het witte paard

Stap 1: Kies de site waar jij je thuisvoelt

De één is op zoek naar een soulmate voor de rest van zijn leven, de ander is uit op een amoureuze escapade. Hoe vind je iemand die bij je past?

Dat begint met het kiezen van de datingsite die bij jouw karakter past. Er zijn datingsites in alle soorten en maten. Vergelijk ze goed via Startpagina.nl voordat je begint met het aanmaken van een profiel.

Stap 2: Geef je profiel de maximale aandacht

Als je de juiste datingsite gevonden hebt, komt de volgende cruciale stap om je kansen op succes te vergroten; je gaat een profiel aanmaken.

Wees duidelijk in wat je zoekt, besteed aandacht aan je profielfoto en accentueer je positieve kanten, natuurlijk zonder dat het ongeloofwaardig wordt.

Zo schilder je een helder en levendig beeld van jezelf en zul je zien dat je sneller en vaker een match met iemand hebt.

Stap 3: Stuur berichtjes

Nadat je jouw profiel hebt geperfectioneerd, ga je natuurlijk zelf lekker rondkijken. Zie je zelf een profiel dat je nieuwsgierig maakt? Aarzel niet en stuur een berichtje.

Stel een luchtige vraag of maak een compliment over die leuke profielfoto.

Zo val je op en is de kans groter dat diegene ook een kijkje op jouw profiel neemt. En dat vergroot weer de kans op een date! En ja, je mag gerust meerdere lijntjes uitgooien, dat hoort erbij. Zeker in het begin.

Stap 4: Wacht niet te lang met afspreken

Het is een typische kwaal van het online daten; wekenlang chatten en mailen, maar niet tot een afspraak komen. Trap niet in die valkuil, want je weet pas of het echt klikt als je elkaar ziet en spreekt.

Ellenlang heen en weer berichtjes sturen kost veel tijd en iemand in het echt ontmoeten is natuurlijk waar het om gaat. Bovendien weet je dan zeker of diegene inderdaad zo leuk is en of hij of zij ook geïnteresseerd is in jou. 

Stap 5: De eerste afspraak

Het moment van de waarheid: je gaat elkaar ontmoeten! Logisch dat je allebei nerveus bent. Die spanning haal je heel makkelijk weg door iets te ondernemen.

Ben je zelf sportief of hou je van kunst, maak dat dan onderdeel van je date. Zo ontdek je meteen of diegene dezelfde interesses heeft als jij.

Toch liever eerst in een café of restaurant afspreken? Kies dan de eerste keer voor een koffie-afspraak. Matchen jullie niet, dan zit je tenminste niet vast aan een heel vijfgangendiner.

Online daten toch ook iets voor jou? Bekijk de populairste datingsites op Startpagina.nl!

Een succes voor First Lady Melania. Nadat zij zich ferm uitsprak tegen het immigratiebeleid van Donald Trump, kwam de president onder zó veel druk te staan dat hij wel overstag moest gaan. Opmerkelijk, omdat First Ladies meestal een meer dienende rol hebben. Wij mogen deze kant van Melania wel!

De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdagavond een einde gemaakt aan het scheiden van kinderen en hun ouders bij de Amerikaanse grens. Daarvoor heeft hij een decreet ondertekend.

De afgelopen dagen barstte een storm van kritiek los over het scheiden van ouders en kinderen aan de Amerikaanse grens.

Aanvankelijk verdedigde Donald Trump dit nog, maar toen ook Melania Trump zich uitsprak tegen het beleid, kwam president Trump zó in de knel dat hij het decreet ondertekende. Een succes voor Melania dus!

Melania komt in beweging

Tot nu toe was Melania vrij onzichtbaar en vervulde ze de rol van First Lady voornamelijk tijdens staatsbezoeken. Na een korte afwezigheid vanwege een operatie aan haar nieren, gaat ze nu voortvarender te werk.

Ze zet zich via de campagne "Be Best" in om pesten onder kinderen aan te pakken. En met haar ferme standpunt wat het betreft het immigratiebeleid zet ze een steviger voetafdruk. Dat zien we graag!

Bron: NOS.nl. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het Amerikaanse powerkoppel weet wel de beste locaties te regelen, want het Louvre opent niet zomaar haar deuren! En dat levert prachtige plaatjes op. Beyoncé plaatste op haar eigen social media een voorproefje van het kunststukje.

De wereldberoemde Mona Lisa ziet dat het goed is.

Tenisster Serena Williams is er helemaal weg van!

 

@beyonce y’all did that 🤯that’s what I’m talking about

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

 

En Beyoncé plaatste zelf deze korte video (zet, als je op je werk zit, eerst het geluid even uit ;-)). 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Vanavond en morgen staan JAY-Z en Beyoncé in een uitverkochte Arena voor hun On The Run II World Tour. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in