Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In 3 stappen naar zachte winterhanden

Dit koude weer is een uitdaging voor je huid. Zeker voor je gezicht en handen die meer met de koude buitenlucht in aanraking komen. Met deze drie simpelen stappen, help je de natuur een handje. Met deze temperaturen, zetten we de verwarming vaak een tikje hoger. Je huid wordt daar ook nog droger ...

In 3 stappen naar zachte winterhanden

Dit koude weer is een uitdaging voor je huid. Zeker voor je gezicht en handen die meer met de koude buitenlucht in aanraking komen. Met deze drie simpelen stappen, help je de natuur een handje.

Met deze temperaturen, zetten we de verwarming vaak een tikje hoger. Je huid wordt daar ook nog droger van. Geen ramp, maar je kan je handen wel wat extra aandacht geven. Droge handen voelen gewoon niet aangenaam en het is een signaal van je lichaam: opletten geblazen, je verbruikt nu meer energie.

Stap 1: Crême in je tas

Gebruik een fijne, vette handcrême en zorg dat je deze altijd bij je hebt. Er zijn natuurlijk heerlijk geparfumeerde smeersels, maar als de nood echt aan de vrouw is, kiezen wij vaak nog gewoon voor de klassieker: Nivea in blik. Ook omdat het blikje gewoon iconisch is. En het werkt.

Stap 2: Scrub je handen (niet te vaak!)

Verwijder daarmee de dode huidcellen. Drie keer per week is voldoende.

Stap 3: Drink voldoende water

Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd blijft. Niet de remedie, maar alle kleine beetjes helpen.