Van 7 t/m 11 januari kun je in restaurant Chefsclub kennis maken met de (Michelin)sterren van de toekomst. Jermain de Rozario bijvoorbeeld, Chef van het Jaar volgens Les Jeunes Restaurateurs. Of Dennis Huwaë, Talentvol Chef van het jaar in de Gault Millau. Zij en nog veel meer talentvolle chefs koken 5 dagen de sterren van de hemel. Gaat dat proeven!

Amsterdam begint het culinaire jaar 2018 meteen goed met een uniek pop up restaurant: The Chefsclub met tal van (sterren) chefs. Je moet er snel bij zijn, want de Horecava, de horecabeurs in de RAI waar deze pop-up staat, duurt maar tot 11 januari.

More content below the advertising

Tijdens deze dagen kunnen liefhebbers van culinaire hoogstandjes terecht in het pop up restaurant The Chefsclub waar elk van de chefs wisselend òf een lunch òf een diner bereidt. 

In lijn met het thema "Proef de Toekomst" maak je voor een goede prijs kennis met de Chefs waar we komende jaren veel van horen:

  • Dennis Huwaë, Daalder (ex &Samhoud Places**)
  • Erik Tas ( ex Parkheuvel**)
  • Wessel Ruimgaert (ex Aan de Poel**)
  • Wouter Kik (De Kromme Watergang**)
  • Rik Jansma (Basiliek*)
  • Maurits van der Vooren (La Tour*)
  • Juliën van Loo (Parkheuvel**).
  • Chef van het jaar 2018, van Les Jeunes Restaurateurs, Jermain de Rozario ( ex De Lindehof**,) verzorgt de openingsavond op zondag 7 januari.

Een mooie manier om 2018 te beginnen dus! Voor meer informatie of om te reserveren ga je naar www.thechefsclub.nl