Van 7 t/m 11 januari kun je in restaurant Chefsclub kennis maken met de (Michelin)sterren van de toekomst. Jermain de Rozario bijvoorbeeld, Chef van het Jaar volgens Les Jeunes Restaurateurs. Of Dennis Huwaë, Talentvol Chef van het jaar in de Gault Millau. Zij en nog veel meer talentvolle chefs koken 5 dagen de sterren van de hemel. Gaat dat proeven!

Amsterdam begint het culinaire jaar 2018 meteen goed met een uniek pop up restaurant: The Chefsclub met tal van (sterren) chefs. Je moet er snel bij zijn, want de Horecava, de horecabeurs in de RAI waar deze pop-up staat, duurt maar tot 11 januari.

Tijdens deze dagen kunnen liefhebbers van culinaire hoogstandjes terecht in het pop up restaurant The Chefsclub waar elk van de chefs wisselend òf een lunch òf een diner bereidt. 

In lijn met het thema "Proef de Toekomst" maak je voor een goede prijs kennis met de Chefs waar we komende jaren veel van horen:

  • Dennis Huwaë, Daalder (ex &Samhoud Places**)
  • Erik Tas ( ex Parkheuvel**)
  • Wessel Ruimgaert (ex Aan de Poel**)
  • Wouter Kik (De Kromme Watergang**)
  • Rik Jansma (Basiliek*)
  • Maurits van der Vooren (La Tour*)
  • Juliën van Loo (Parkheuvel**).
  • Chef van het jaar 2018, van Les Jeunes Restaurateurs, Jermain de Rozario ( ex De Lindehof**,) verzorgt de openingsavond op zondag 7 januari.

Een mooie manier om 2018 te beginnen dus! Voor meer informatie of om te reserveren ga je naar www.thechefsclub.nl

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!