Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Last minute kerstshop-stress? Nouveau helpt je OP TIJD

Alles goed voorbereid, en toch nog last-minute een cadeau moeten scoren. Omdat een leuke vriendin onverwacht uit het buitenland overkomt? Of omdat je je man subtiel er op wil wijzen dat hij áltijd te laat komt? Nouveau tipt je graag een paar schitterende horloge cadeau-ideeën. En dan komen we bij...

Last minute kerstshop-stress? Nouveau helpt je OP TIJD

Alles goed voorbereid, en toch nog last-minute een cadeau moeten scoren. Omdat een leuke vriendin onverwacht uit het buitenland overkomt? Of omdat je je man subtiel er op wil wijzen dat hij áltijd te laat komt? Nouveau tipt je graag een paar schitterende horloge cadeau-ideeën.

En dan komen we bijna automatisch uit bij Rado. Hun nieuwste horlogecollectie is namelijk een ode aan de individuele stijl. In samenwerking met trend forecaster Lidewij Edelkoort introduceert de Zwitserse horlogemaker ‘Portraits of Time’. Lidewij bedacht vier stijlcategorieën:

1.  Poëzie
De True Thinline Colours serie met vier vrouwelijke horloges. Het lijken wel juwelen, fraai uitgevoerd in nostalgische tinten, zoals smaragdgroen, chocoladebruin en koninklijk blauw.

Rado True Thinline Blue ( R27261202) Advies winkelverkoopprijs: € 2.050,-
Hyperchrome 1616. R32171155. Advies winkelverkoopprijs: € 2.910,-
True Thinline. R27958722. Advies winkelverkooprijs € 2.260,-
True Blaze. R27057092. Advies winkelverkoopprijs € 2.260,-

En nog even over Rado. Een wereldvermaard horlogemerk, beroemd om zijn innovatieve designs en zijn gebruik van revolutionaire materialen zoals hightech keramiek. Zwitsers vakmanschap gecombineerd met fraai design en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Veel shopplezier!

Meer informatie: www.rado.com