49 jaar wordt de actrice vandaag. Een mooie leeftijd om een goede fuif te geven in haar fantastische huis in Bel Air.

Ze kocht het huis, waar ze met man Justin Theroux en haar honden woont, zeven jaar geleden voor een luttele 21 miljoen dollar, maar opende onlangs haar deuren voor het tijdschrift Architectural Digest.

‘Als ik hier om me heen kijk, naar mijn huis, mijn man en mijn honden, dan is er geen plek waar ik liever zou zijn’, vertelt ze erbij. En: ‘Als ik geen actrice was geworden, dan was ik binnenhuisarchitect geweest.’

Waarmee ze meteen aangeeft zelf veel aan het interieur te hebben gedaan - in goed overleg met de man, natuurlijk. Het huis uit 1965 heeft enorme raampartijen die een fantastisch uitzicht bieden en uiteraard een zwembad, waar de Therouxtjes met vrienden en familie hun vrije zondagen doorbrengen.

En waar vandaag wellicht een goede  pool party plaatsvindt?

Bron: Architectural Digest, Smartwater

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.