Lekker struinen van tentje naar tentje. Als het een béétje meezit, met lekker weer. Een sauvignon hier, een chardonneetje daar en natuurlijk tussendoor een oester happen met bijbehorende bubbels. Het kan allemaal op het Bacchus Wijnfestival.

Bacchus Wijnfestival viert lustrum met twee festivalweekends:

8 t/m 10 juni en 15 t/m 17 juni staat het Amsterdamse Bos weer in het teken van het overheerlijke druivennat.

Een zomerfeest voor lekkerbekken die ook wel van een dansje houden. Bij binnenkomst krijg je je eigen Baccus-wijnglas dat je laat vullen naar wens bij de diverse stands. Een fijne manier om eens iets anders te proeven. 

Voor beginnende en gevorderde wijndrinkers

Geen wijnkennis? Bacchus Wijnfestival is bij uitstek de plek om laagdrempelig veel te leren over wijnen. Kom proeven bij de speciale proeftafels en in de tenten en laat de sommeliers je meenemen in hun verhalen.

Een perfect glas wijn drink je al vanaf € 3,-.

De meer gevorderde wijnliefhebbers kunnen zich verheugen op de bijzondere en zeldzame wijnen die verkrijgbaar zijn. Test je wijnkennis bij de blindproeverij van Paul Mas of drink oude jaargangen bij Bar Wijnig.

Spijzen

Dit jaar koken Restaurant Entrepot, Kaagman & Kortekaas, Gebr. Hartering, Taka, Bar Alt en Arles onder de vlag MUNCHIES op Bacchus Wijnfestival de sterren van de hemel.

Wil je ‘gewoon’ een frietje, oesters of een borrelplankje? Geen probleem! Die zijn letterlijk slechts enkele stappen verwijderd van de sterrenchefs.

Kaarten

Kaarten à € 15,- zijn online en bij deelnemende wijnwinkels verkrijgbaar.

Nouveau mag 3 x 2 kaarten weggeven voor dit fijne wijnfestival. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Je houdt van haar, of je hebt een hekel aan haar, maar hoe dan ook, voor een zestiger ziet ze er ge-wel-dig uit. Zelf zegt dat ze daar hard voor moet werken. Volgens geruchten zelfs vijf uur sport per dag. Hier de leukste foto’s van 6 decennia Madonna.

Als je het trouwens leuk vindt om een beetje op de hoogte te blijven van Madonna en haar kroost. Op haar instagram-account deelt ze regelmatig persoonlijke foto’s van haar en haar gezin en dat is echt het volgen waard.

Zo deelde ze op Moederdag deze kinderfoto van zichzelf en haar moeder:

De popdiva heeft naast haar muzikale carrière ook altijd in films gespeeld. Met meer en minder succes. Desperately Seeking Susan zette haar op de kaart.

Maar echt lof kreeg ze voor haar rol in Evita.

En ze is nooit bang geweest om tegen heilige huisjes te schoppen. Hier de wereldberoemde outfit die Jean Paul Gaulthier voor haar maakte:

En met de perfecte date voor de Oscars:

 

Best DateEver!! 👑👑 #oscars #epic #fun 🎉💕🌈😂🙏🏻

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Bij het laatste MET Gala verscheen ze weer in een opzienbarende creatie van Jean Paul Gaulthier.

Haar 60e verjaardag viert ze met haar gezin in Marrakech. Happy Birthday!

 

In case someone forgot! 👑🌈😂🔥💃🏾🍷🎂♥️🇲🇦#birthday #magic #Marakesh

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onze mode-expert Anta Willemars heeft echt een neus voor mooie mode-items. Zij tipt nu de prachtige broches van Cedric Williams en daar zitten echt een paar pracht-exemplaren bij. Wij zien graag een revival van de broches!

Anita: “Cedric Williams is een Amerikaanse designer die in Nederland woont en heel bijzondere juwelen maakt. Vooral de broches maakten op mij veel indruk, zoals deze met een Japanse libelle op tekst uit 1920.” Prijs € 500,-.

Maar er zijn nog een paar kunststukjes te vinden.Zoals deze litho op handgeschreven correspondentie.

Of deze, meer kleurrijke versie:

Pikant

Overigens hebben de broches wel een licht pikante dubbele boodschap. Aan de achterzijde staan foto's van begin 1900 van schaars geklede dames. Dat is dan iets dat jij alleen weet als je de broches draagt ;-).

www.revizionisthistory.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in