Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het appartement van SATC's Samantha is precies wat je ervan verwacht

In Sex and the City kennen we haar al Samantha. Haar appartement aan de New Yorkse Park Avenue heeft ook net die knipoog die we van haar verwachten. Architectural Digest mocht binnen kijken en wij kijken maar wat graag even mee. Cattrall heeft een oog voor antiek. Bijzondere vondsten op marktjes ...

Het appartement van SATC's Samantha is precies wat je ervan verwacht

In Sex and the City kennen we haar al Samantha. Haar appartement aan de New Yorkse Park Avenue heeft ook net die knipoog die we van haar verwachten. Architectural Digest mocht binnen kijken en wij kijken maar wat graag even mee.

Cattrall heeft een oog voor antiek. Bijzondere vondsten op marktjes door heel Europa geven haar appartement karakter. De haard heeft de actrice bijvoorbeeld in Londen gevonden en de meeste lampen (ook de vierkante kroonluchter) vond ze op marktjes in Parijs.

Daar is die knipoog naar Samantha. Op de vraag of ze zelf model heeft gestaan voor het werk, antwoordt ze ontkennend. Natasha Law (de zus van acteur Jude Law) maakte het schilderij.

Als we iets uit het huis mochten kiezen, dan zou het echt deze eettafel zijn!

Kim Catrall werd geboren in het Jaar van de Aap. De designer Tony Ingrao maakte daarom een speciale ‘monkeyroom’.

De actrice wilde graag een fijn huis waar ze af en toe een goed feestje kan organiseren, maar wat niet te groot is voor als ze even lekker alleen is.

In de hal naar de slaapkamer hangt een kunstwerk van Monique van Genderen.

De slaapkamer is zacht roze met weelderige tapijten en art-deco accessoires.

Beeld: Tony Ingrao en Tony Sproutt (foto Kim Cattrall) via Architectural Digest.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in