Nu de donkere tijd van het jaar zich weer aandient, zijn wij maar wat blij met deze ontwikkeling. Louis Vuitton komt met een lijn geurkaarsen. Die ruiken fijn, maar zien er ook nog eens prachtig uit.

Reizen is de inspiratiebron natuurlijk, zo blijft LV trouw aan haar roots. Het design is ook heel strak en simpel, alleen door de kleur van de lont en de geur merk je de verschillen tussen deze 4 geuren:

L'Air du Jardin: de geur die vrijkomt bij het verschijnen van de eerste knoppen van de Centifolia rozen.

Article continues after the ad

 Île Blanche: geïnspireerd door het contrast tussen de puurheid van het azuurblauwe water en de gloed van de zon. Sinaasappel, Chinese sambac jasmijn, neroli-essentie en kardemom, ondergedompeld in een bad van citroengras en verveine.

Feuilles d'Or: Een creatie geïnspireerd op de geuren van een bos bij ochtendgloren en natte aarde, brengt eerbetoon aan de Indonesische patchoeli en je ruikt ook wierook en geranium.

Dehors Il Neige: Belichaamt de magie van het zien van vallende sneeuwvlokken terwijl je bij het knetterende haardvuur zit. Steranijs en kaneel voeren de boventoon.

De geurkaarsen zijn nu te koop in een selectie van Louis Vuitton-winkels en op louisvuitton.com voor de lieve som van € 175,-.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in