Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Donker, stoer en stijlvol: de Nouveau-redactie heeft een nieuwe liefde!

Genieten van het (luxe) leven, we zijn er dol op. En daarom willen we sinds ons redactie-uitje nog maar één ding: deze stoere sloep.  Want wat hebben we genoten van de tocht (geen druppel regen! Wel vele druppels wijn...) over de Amsterdamse grachten. Black beautyWe hadden zelfs een schipper aan ...

Donker, stoer en stijlvol: de Nouveau-redactie heeft een nieuwe liefde!

Genieten van het (luxe) leven, we zijn er dol op. En daarom willen we sinds ons redactie-uitje nog maar één ding: deze stoere sloep. 

Want wat hebben we genoten van de tocht (geen druppel regen! Wel vele druppels wijn...) over de Amsterdamse grachten.

Black beauty
We hadden zelfs een schipper aan boord: Derk van Lekker Boats, het bedrijf dat deze stijlvolle sloepen met de hand maakt. Tijdens de vaartocht door hartje Amsterdam - dat er toch weer heel anders uitziet vanaf het water - vertelde Derk dat ook Tommy Hilfiger eenzelfde boot heeft gekocht.
Niet om over te laten vliegen naar Amerika, maar om mee door de grachten te varen als hij in Nederland is. En als hij na alle zakelijke beslommeringen een powernap wil doen, staat er ook nog een bed in het ruim onder klaar.

Jaloers...
Kosten: een ton. Jaloers: ja. Maar het leed was snel geleden toen Derk drie kilo Old Amsterdam uit een verborgen kast toverde en de man van Nouveau's ageless-chef Wies aan wal klaarstond met twee flessen gekoelde wijn, de held. Zon, water, een boot, oude kaas, sancerre en sauvignon blanc: nee, dan is het leven zo slecht nog niet.

Aan de Amsterdamse grachten...

Tempo op zee
Om even te voelen wat Mister Hilfiger ervaart, mochten we dus exclusief (ze worden normaal niet voor tochten verhuurd) een paar uur lang varen op deze boot, die overigens een stuk sneller door het water kan klieven dan een gemiddelde sloep: hij haalt met gemak een snelheid van 80 kilometer per uur en vaart ook probleemloos op zee. Maar we waren niet rouwig dat we dat onderdeel even oversloegen.

Een bestseller down under
Het blijkt ook overzees een enorm goed visitekaartje: Lekker Boats werd in 2014 in Sydney, Australië, gelanceerd, met als doel de unieke Nederlandse sloepcultuur wereldwijd te introduceren. Nou, dat is inmiddels gelukt, down under zijn de matzwarte boten niet meer weg te denken. Ze kunnen hier overigens ook met overkapping worden geleverd... Het blijft wel Nederland, hè.

En of we gelukkig waren.

En dan kwam een koerier van Domino's Pizza ook nog een lading pizza's afleveren, die overigens goddelijk smaakten. Nee, calorieën hebben we maar niet geteld, want op redactie-uitjes mag alles. ;)