Op 26 februari is het weer zover. Dan worden in Los Angeles voor de 89e keer de Academy Awards - beter bekend als de Oscars - uitgereikt. En natuurlijk: iedere zichzelf respecterende acteur wil zo’n felbegeerd beeldje op z’n schoorsteenmantel. Maar… verliezers zijn er die avond eigenlijk niet.

Want voor de genomineerden is er altijd nog de befaamde goodiebag.

Dat is niet mis
En daarbij moet je niet denken aan een tasje met een paar proefmonsters, waardebonnen en - vooruit - een goed boek. De inhoud van de Oscar goodiebag die genomineerden als Nicole Kidman, Ryan Gosling, Emma Stone en Meryl Streep mee naar huis krijgen, is uitgelekt en die is niet mis!

Luxueus verpozen aan het Como-meer
De sterren kunnen zich alvast opmaken voor een paar leuke tripjes, zoals een weekendje ontstressen op de Lost Coast Ranch in Californië (€ 20.700,-) en een driedaags verblijf (€ 950,- per nacht) in het Grand Hotel Tremezzo aan het Como-meer.

Ook worden tien jaar lang gratis make-up producten van Oxygentic (€ 44.700,-), een smart home systeem (ter waarde van € 600,-) waarmee je kinderen en je huishoudelijke apparatuur onder controle houdt en - bye bye plankenkoorts - een een state of the art Haze Dual Vaporizer (€ 295,-) uitgedeeld.

Wat er nog meer in felbegeerde tas zit, zie je hier: 

Bron beeld: Getty

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!