Op 26 februari is het weer zover. Dan worden in Los Angeles voor de 89e keer de Academy Awards - beter bekend als de Oscars - uitgereikt. En natuurlijk: iedere zichzelf respecterende acteur wil zo’n felbegeerd beeldje op z’n schoorsteenmantel. Maar… verliezers zijn er die avond eigenlijk niet.

Want voor de genomineerden is er altijd nog de befaamde goodiebag.

Dat is niet mis
En daarbij moet je niet denken aan een tasje met een paar proefmonsters, waardebonnen en - vooruit - een goed boek. De inhoud van de Oscar goodiebag die genomineerden als Nicole Kidman, Ryan Gosling, Emma Stone en Meryl Streep mee naar huis krijgen, is uitgelekt en die is niet mis!

Luxueus verpozen aan het Como-meer
De sterren kunnen zich alvast opmaken voor een paar leuke tripjes, zoals een weekendje ontstressen op de Lost Coast Ranch in Californië (€ 20.700,-) en een driedaags verblijf (€ 950,- per nacht) in het Grand Hotel Tremezzo aan het Como-meer.

Ook worden tien jaar lang gratis make-up producten van Oxygentic (€ 44.700,-), een smart home systeem (ter waarde van € 600,-) waarmee je kinderen en je huishoudelijke apparatuur onder controle houdt en - bye bye plankenkoorts - een een state of the art Haze Dual Vaporizer (€ 295,-) uitgedeeld.

Article continues after the ad

Wat er nog meer in felbegeerde tas zit, zie je hier: 

Bron beeld: Getty