Het is december, de maand bomvol feestdagen. En het moment waarop er weer elke dag een vakje open mag van de adventskalender. En deze beauty-kalenders maken het nog éxtra feestelijk. 

Deze wil je echt meteen hebben.

Wachtlijst

Oké, we moeten er wel bij zeggen dat voor sommige kalenders een wachtlijst van 100.000 mensen bestaat , maar we laten ze toch zien. Al was het alleen maar om inspiratie op te doen.

1. Molton Brown

De kleuren en geuren van Kerstmis bij Molton Brown. Wie wil deze kalender nou niet van de 'connaisseur' van bath, body en beauty. De kalender van  bestaat onder meer uit vier body lotions (50 ml), twee mini kaarsen (30 g elk), twee body scrubs (50 g), een Indische kers shampoo (50 ml), een hair mask (50 g), een eau de toilette (50 ml), een eau de toilette rosa absolute (50 ml) en een vintage kerststal (75 ml). Je koopt hem hier voor € 198,00.

Article continues after the ad

 

2. L'occitane

Ontwaak elke ochtend met een verrassing van dit mooie merk. Deze klassieke topper bestaat uit een van de mooiste producten van dit Franse beautymerk. Denk aan: verschillende tubes handcrème, bodylotion en veel producten met shea butter. Hij kost € 49,00. Nieuwsgierig naar de rest? Klik dan hier. 

 

3. Jo Malone London

Jo Malone London wordt de heilige graal genoemd, oftewel de kalenders der kalenders. Hij is zo populair dat er vaak een enorme wachtlijst voor is. Maar wij hebben even gecheckt en hier vind je nog vijf exemplaren. Hij kost € 150,00. Wees er dus wel snel bij! 

4. Aveda
 

Ook ja haar heeft extra aandacht nodig tijdens de feestdagen. Daarom word je heel blij van de kalender van Aveda. Er zitten maar liefs twaalf 'snoepjes' voor je haar in. Hij kost € 115,00. Je vindt de hele inhoud hier. 

5. Charlotte Tilbury

Alleen om de glamourous verpakking zou je deze kalender al willen. Deze verwenset bevat de 12 bestverkochte make-up & verzorgingsproducten van Charlotte Tilbury. Je koopt hem hier.

6. MAC Cosmetics
 

Deze kalender zit bomvol shiny pretty things. Wat je kunt verwachten? Klassiekers als de Ruby Woo en Velvet Teddy lipstick plus heel veel nieuwe make-up. Voor elke dag iets moois dus. Hij kost € 140,00. De hele inhoud vind je hier.

7. Rituals 

Een schattige kerstboom vol goodies of een mooie rode adventkalender? We kunnen je vertellen dat de kerstboom op dit moment zo populair is dat-ie online is uitverkocht. De goedkopere variant is er nog wel en die vind je in de aanbieding en wel hier

8. Godiva

Oké, het is niet echt helemaal een beautykalender, maar toch ook weer wel. Van chocola word je nu eenmaal heel gelukkig en dus ook mooi. Je gaat stralen! Dus zet je tanden er lekker in! Hij kost overigens € 20,50. De inhoud vind je hier. Wees er wel snel bij, want deze kalender staat erom bekend dat-ie heel snel uitverkocht is.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in