Als je abonnee bent, heb je de nieuwe Nouveau vandaag al op de mat! Heerlijk! We gaven Daphne Deckers, zelf nét vijftiger, de vrije hand om ons AGELESS-nummer vorm te geven. En dat deed ze. Met verve. Kijk maar mee.

Speciaal voor deze Nouveau schreef Hoofdredacteur Daphne een ode aan 50 zijn. Niet kijken naar wat je nog 'zou willen', maar kijken naar wat je hebt en wat je al kunt! Daphne zet 50 verworvenheden op een rij. Doe er je voordeel mee!

Daphne wilde voor Nouveau graag een ontmoeting met Prinses Laurentien. Dus die ontmoeting kwam er. Het bijzondere gesprek van de twee generatiegenoten is indringend en inspirerend.

She's still got it! Daphne showt de mooiste mode met een stijl en klasse die haar eigen zijn.

Lessen in de levenskunst van inspirerende 80-, 70- en 60'ers. Hedy d'Ancona, Ans Markus en Marian Mudder geven hun levenslessen prijs.

Modekoningin Máxima geeft in deze nieuwe rubriek een bijzonder inkijkje in de garderobe van onze koningin.

Daphne en Richard lieten zich de hemd van het lijf vragen voor onze rubriek Relatiegeheimen. En ze nemen allebei geen blad voor de mond!

Elles Nijkamp is Daphne's vaste visagiste. Van haar kregen we heel veel 50+-beautytips!

En natuurlijk lees je nog veel meer in Nouveau:  De leukste cultuurtips, hotspots waar je nu naartoe wil, Wies vertelt in Wies goes Ageless waarom krachttraining zo belangrijk is, waar is het goed wintersporten, beauty, mode en de perfecte blikvangers.

Vandaag bij onze abonnees. Wil je er volgende keer ook als eerste bij zijn? Neem dan een abonnement of doe er eentje cadeau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Wil je deze kerst en Oud & Nieuw écht iets bijzonders op tafel zetten? Een drie-Michelinsterrengerecht bijvoorbeeld? Dat kan! Toprestaurants De Leest, Parkheuvel, De Lindehof en De Librije bundelen hun krachten met een heuse foodbox.

Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een luxe kerstmenu, zitten erin (dus geen lange rijen bij de slager en visboer!).

Je hoeft de gerechten alleen nog even af te maken. Daar heb je ongeveer een minuut of 20 voor nodig. Dat betekent meer tijd met de familie en vrienden aan tafel!

in elke box zit een 4 gangen-menu met gerechten die een lust zijn voor het oog.

Je bestelt de 'signature' gerechten via www.cooklikeachef.nl. Ook voor de komende feestdagen kan je nog bestellen. Ze bezorgen op maandag 24, vrijdag 28 en maandag 31 december.

Maak zelf de gerechten van topchefs als Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer** en Erik van Loo**. 

Op de site staan handige instructiefilmpjes met alle tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het lijkt alsof Jonnie of Jacob Jan zelf bij je in de keuken heeft gestaan.

Nieuwsgierig? Dit is een voorbeeldmenu van Jonnie Boer van De Librije***

Rauw gemarineerde sabling met amandelsherry en maggiplant

*

Zeeduivel met gepofte aubergine en beurre blanc van gefermenteerd paprikasap

**

Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

***

Losgeslagen appeltaart

****

Nou, wij weten het wel! 

De boxen zijn verkrijgbaar vanaf € 64,50 per persoon. Maar dan heb je wel alles in huis voor een 4-gangen-diner. Als je wilt kan je er ook nog bijpassende wijnen bij bestellen. En er zijn trouwens ook vegetarische menu's beschikbaar.

Ook leuk: Je kan ook een CookLikeAChef-box als cadeaubon bestellen. Een leuk cadeautje voor onder de boom voor een culi-liefhebber!

www.cooklikeachef.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Deze foto is gemaakt in 1951, het zou toch zo een ontwerp uit het heden kunnen zijn? Ontwerper Cristóbal Balenciaga zet vrouwen al decennia lang in de spotlight. 

"A woman has no need to be perfect or even beautiful to wear my dresses. the dress will do that for her."

En zo is dat. Dat de meester zelf ook wist het beste in zichzelf naar voren te brengen, die je in deze foto uit 1927.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The master himself, Cristóbal Balenciaga photographed by Boris Lipnitzki in 1927.

Een bericht gedeeld door Cassidy Zachary (@the_art_of_dress) op

Deze prachtige foto's vonden we op het Instagram-account van The Art of Dress waar je dagelijks prachtige creaties en mode voorbij ziet komen uit het begin van de vorige eeuw. Het volgen zeker waard.

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in