Als je abonnee bent, heb je de nieuwe Nouveau vandaag al op de mat! Heerlijk! We gaven Daphne Deckers, zelf nét vijftiger, de vrije hand om ons AGELESS-nummer vorm te geven. En dat deed ze. Met verve. Kijk maar mee.

Speciaal voor deze Nouveau schreef Hoofdredacteur Daphne een ode aan 50 zijn. Niet kijken naar wat je nog 'zou willen', maar kijken naar wat je hebt en wat je al kunt! Daphne zet 50 verworvenheden op een rij. Doe er je voordeel mee!

More content below the advertising

Daphne wilde voor Nouveau graag een ontmoeting met Prinses Laurentien. Dus die ontmoeting kwam er. Het bijzondere gesprek van de twee generatiegenoten is indringend en inspirerend.

She's still got it! Daphne showt de mooiste mode met een stijl en klasse die haar eigen zijn.

Lessen in de levenskunst van inspirerende 80-, 70- en 60'ers. Hedy d'Ancona, Ans Markus en Marian Mudder geven hun levenslessen prijs.

Modekoningin Máxima geeft in deze nieuwe rubriek een bijzonder inkijkje in de garderobe van onze koningin.

Daphne en Richard lieten zich de hemd van het lijf vragen voor onze rubriek Relatiegeheimen. En ze nemen allebei geen blad voor de mond!

Elles Nijkamp is Daphne's vaste visagiste. Van haar kregen we heel veel 50+-beautytips!

En natuurlijk lees je nog veel meer in Nouveau:  De leukste cultuurtips, hotspots waar je nu naartoe wil, Wies vertelt in Wies goes Ageless waarom krachttraining zo belangrijk is, waar is het goed wintersporten, beauty, mode en de perfecte blikvangers.

Vandaag bij onze abonnees. Wil je er volgende keer ook als eerste bij zijn? Neem dan een abonnement of doe er eentje cadeau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Weet je nog, die heerlijke romantische komedie waarin Julia Roberts verliefd is op haar beste vriend, die op zijn beurt dolverliefd is op zijn verloofde (Cameron Diaz). Julia en haar heerlijke gay-sidekick proberen een stokje te steken voor die ceremonie...

Dit was de filmposter en zo zagen de acteurs eruit.

More content below the advertising

Het happy couple gespeeld door Cameron Diaz en Dermot Mulrony.

En het vileine tweetal die de boel proberen te verstieren: Julia Roberts en Rupert Everett

Voor Entertainment Weekly werd de cast na 22 jaar (auw) weer herenigd en dat levert leuke plaatjes op. Gelukkig is fotograaf Ruven Afanador de rotste niet en deelde hij er een paar.

Hij begint met een behind the scenes...

En hier komen de acteurs in beeld.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

Hier het suikerzoete viertal!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

En de uiteindelijke cover:

Zo goed gelukt! We hebben spontaan zin om de film weer eens te kijken!

Beeld: ANP en Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het lijkt nog de dág van gisteren dat we voor het eerst kennismaakten met Katja Schuurman in haar rol van Jessica in Goede Tijden Slechte Tijden. Houd je vast, dat was 1994. Katja was toen 19! Vandaag blaast deze prachtige powervrouw 44 kaarsjes uit. We vroegen haar naar 

Welke reis is je zelf het meest bijgebleven en waarom?

More content below the advertising

Curaçao, omdat mijn moeder daar vandaan komt en we vroeger eens in de paar jaar mijn opa en oma daar opzochten. Andere jaren gingen we naar Frankrijk of Spanje, dus op Curaçao ging er een nieuwe wereld voor me open. Die van bbq-en op het strand, met een jeep crossen langs reuzecactussen en de wilde zee bij Boca Tabla, en uren luieren op de porch.

Op welke plek, voel je je het meest gelukkig?

In de natuur. Het liefst zonnig en ruig. De zee maakt me het meest gelukkig. Een van mijn lievelingslanden is dan ook Costa Rica; brede woeste stranden direct grenzend aan een prachtig regenwoud en dan te paard!

Jij en Freek hebben ook veel mooie reizen en herinneringen samen, stel je zou een print ontwerpen die een herinnering van één van jullie reizen omschrijft, hoe ziet dit eruit en kun je er iets over vertellen?

Als ik de herinneringen van Freek en mij in een print zou vertalen, zou deze stoer zijn met een gevoel van rust. Freek en ik nemen prachtige herinneringen mee van onze reizen – deze zijn avontuurlijk in combinatie met een gevoel van rust en vrijheid.

Dit zou ik ook in de blouse vertalen. Met hem voelt het echt alsof we samen de wereld aan kunnen.

Of een print met lekker eten erop, wie wil dat nou niet!

Wat is het beste kledingadvies wat je van je moeder hebt ontvangen en geef je Sammie ook wellicht mee?

Laat je niet teveel leiden door mode, maar draag wat bij je past en waarin je je fijn en dus sterk en gelukkig voelt.

Katja presenteert vandaag, op haar verjaardag haar eerste kledinglijn: POM by Katja.

Dus dubbel gefeliciteerd!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in