Als je abonnee bent, heb je de nieuwe Nouveau vandaag al op de mat! Heerlijk! We gaven Daphne Deckers, zelf nét vijftiger, de vrije hand om ons AGELESS-nummer vorm te geven. En dat deed ze. Met verve. Kijk maar mee.

Speciaal voor deze Nouveau schreef Hoofdredacteur Daphne een ode aan 50 zijn. Niet kijken naar wat je nog 'zou willen', maar kijken naar wat je hebt en wat je al kunt! Daphne zet 50 verworvenheden op een rij. Doe er je voordeel mee!

Article continues after the ad

Daphne wilde voor Nouveau graag een ontmoeting met Prinses Laurentien. Dus die ontmoeting kwam er. Het bijzondere gesprek van de twee generatiegenoten is indringend en inspirerend.

She's still got it! Daphne showt de mooiste mode met een stijl en klasse die haar eigen zijn.

Lessen in de levenskunst van inspirerende 80-, 70- en 60'ers. Hedy d'Ancona, Ans Markus en Marian Mudder geven hun levenslessen prijs.

Modekoningin Máxima geeft in deze nieuwe rubriek een bijzonder inkijkje in de garderobe van onze koningin.

Daphne en Richard lieten zich de hemd van het lijf vragen voor onze rubriek Relatiegeheimen. En ze nemen allebei geen blad voor de mond!

Elles Nijkamp is Daphne's vaste visagiste. Van haar kregen we heel veel 50+-beautytips!

En natuurlijk lees je nog veel meer in Nouveau:  De leukste cultuurtips, hotspots waar je nu naartoe wil, Wies vertelt in Wies goes Ageless waarom krachttraining zo belangrijk is, waar is het goed wintersporten, beauty, mode en de perfecte blikvangers.

Vandaag bij onze abonnees. Wil je er volgende keer ook als eerste bij zijn? Neem dan een abonnement of doe er eentje cadeau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in