Vlieg je deze maand nog ergens heen? Dan wil je op Schiphol de pop-up store van Choices by DL niet missen. Tot eind september kun je Debora Huisman-Leeser persoonlijk feliciteren met de tiende verjaardag van haar succesvolle juwelencollectie. 

Het juwelenmerk van Debora Huisman-Leeser, dat ooit begon als afstudeerproject voor het Amsterdam Fashion Institute, is uitgegroeid tot een volwaardige juwelencollectie van internationale allure. Choices by DL is in tien jaar volwassen geworden en dat komt tot uiting in de nieuwe Nature and Animal-lijn, die maandagavond tijdens de officiële viering van het 10-jarig jubileum is gelanceerd in het Artis Aquarium met een prachtig mooi bijbehorend filmpje.

Maar er is meer feestelijks: deze maand heeft Choices by DL namelijk een spectaculaire pop-up stand op Schiphol. 'Gassan heeft zowel voor als achter de security controle winkels op Schiphol die Choices by DL verkopen, maar ik vond het tijd om nog meer  aanwezig te zijn op de luchthaven  waar het merk zichtbaar is voor een grote doelgroep', aldus een enthousiaste Debora. 'In de belevingseconomie waarin we nu leven willen mensen worden verrast. Tijdelijke winkels in de vorm van een pop-up voegen naar mijn mening frisheid, exclusiviteit en inspiratie toe. Dat probeer ik hier ook te doen.'

Article continues after the ad

Choices by DL heeft op Amsterdam Schiphol Airport een reuze juwelendoos ontwikkeld die het decor vormt in de pop-up, met grote Choices by DL ringen. Dit als knipoog naar het concept van ‘a jewellery wardrobe in a box’. Debora adviseert je graag, want uiteraard is zij zelf ook aanwezig.

Innovatieve website

Kom je niet op Schiphol? Niet getreurd, want maandagavond werd ook de nieuwe website van Choices by DL gelanceerd. 'De kracht van het merk zit in het mechanisme waardoor je ontzettend veel combinaties kunt maken, maar dit was nog niet voldoende zichtbaar op onze website,' zegt Debora. 'Door de nieuwe configurator kun je alle combinaties zien en uitproberen. Het mixen and matchen komt hierdoor echt tot leven.' De juwelenconfigurator bestaat nog niet in de juwelenbranche en is daardoor een echte innovatie te noemen.

Bron: Gassan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in