Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel's Boy.Friend is hét dameshorloge van het jaar

Tijdens de Grand Prix d'Hologerie de Genève heeft dit Chanel horloge de prijs in de categorie Lady Watch gewonnen. En terecht, als je het ons vraagt, want het uurwerk is zowel modern als klassiek met de stijlvolle signatuur die we van Chanel gewend zijn. De naam is afgeleid van de ruimvallende bl...

Chanel's Boy.Friend is hét dameshorloge van het jaar

Tijdens de Grand Prix d'Hologerie de Genève heeft dit Chanel horloge de prijs in de categorie Lady Watch gewonnen. En terecht, als je het ons vraagt, want het uurwerk is zowel modern als klassiek met de stijlvolle signatuur die we van Chanel gewend zijn.

De naam is afgeleid van de ruimvallende blouses die de naam 'boyfriend shirt' meekregen. Het design van dit prachthorloge is een tikje masculien door de strakke lijnen, maar toch verfijnd door de details. Een wonderschoon uurwerk!

Doet de vorm van de horlogekast je ergens aan denken? Dat klopt, het is geïnspireerd op de fles van de iconische Chanel No.5.

Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van. Op de wishlist!

Beeld: Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in