Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het nieuwe stulpje van Jennifer Lopez

Om te vieren dat ze precies een jaar een relatie met elkaar hebben, kochten voormalig honkballer Alex Rodrigues en Jennifer Lopez een nieuw appartement in New York. Dat uitzicht! Wat moet het toch heerlijk zijn om te zwemmen in de miljoenen. Dat je een appartement with a view binnenwandelt en den...

Het nieuwe stulpje van Jennifer Lopez

Om te vieren dat ze precies een jaar een relatie met elkaar hebben, kochten voormalig honkballer Alex Rodrigues en Jennifer Lopez een nieuw appartement in New York. Dat uitzicht!

Wat moet het toch heerlijk zijn om te zwemmen in de miljoenen. Dat je een appartement with a view binnenwandelt en denkt: leuk, ik koop het.

Met privé-restaurant

Een jaar nadat ze voor elkaar vielen, hebben J.Lo en Alex Rodrigues dat dus gedaan: een appartement van zo’n 370 vierkante meter aangeschaft voor een kleine vijftien miljoen dollar. Een leuk flatje hoor: drie slaapkamers, vier badkamers, en in het gebouw bevindt zich een zwembad van ruim twintig meter, een privé-restaurant, een lounge, een bioscoopzaal en een fitnessruimte.

Maar bovenal: dat uitzicht! Over New York! Over Central Park! Als je maar één uurtje in dit bad zou mogen zitten, dan zeur je toch nooit meer ergens over?

Bron: Daily Mail. Beeld : Douglas Elliman.