In Sex and the City kennen we haar al Samantha. Haar appartement aan de New Yorkse Park Avenue heeft ook net die knipoog die we van haar verwachten. Architectural Digest mocht binnen kijken en wij kijken maar wat graag even mee.

Cattrall heeft een oog voor antiek. Bijzondere vondsten op marktjes door heel Europa geven haar appartement karakter. De haard heeft de actrice bijvoorbeeld in Londen gevonden en de meeste lampen (ook de vierkante kroonluchter) vond ze op marktjes in Parijs.

More content below the advertising

Daar is die knipoog naar Samantha. Op de vraag of ze zelf model heeft gestaan voor het werk, antwoordt ze ontkennend. Natasha Law (de zus van acteur Jude Law) maakte het schilderij.

Als we iets uit het huis mochten kiezen, dan zou het echt deze eettafel zijn!

Kim Catrall werd geboren in het Jaar van de Aap. De designer Tony Ingrao maakte daarom een speciale ‘monkeyroom’.

De actrice wilde graag een fijn huis waar ze af en toe een goed feestje kan organiseren, maar wat niet te groot is voor als ze even lekker alleen is.

In de hal naar de slaapkamer hangt een kunstwerk van Monique van Genderen.

De slaapkamer is zacht roze met weelderige tapijten en art-deco accessoires.

Beeld: Tony Ingrao en Tony Sproutt (foto Kim Cattrall) via Architectural Digest.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Kris Jenner, bekend als mommager van de Kardashians, kan wel wat rust en kalmte om zich heen gebruiken. De moeder van Kim, Kourtney, Rob en Khloé Kardashian en Kylie en Kendall Jenner heeft haar handen vol aan haar succesvolle kinderen. Dan wil je in huis maar één ding: rust.

Architectural Digest kreeg een rondleiding bij de socialité thuis en wij kijken maar wat graag even mee. Wat opviel? Ook hier is de keuken het hart van het huis. Kijk mee hoe Kris een bijzonder kijkje achter de de deur geeft, zónder de chaos die we kennen van The Kardashians.

More content below the advertising

 

Bron: Architectural Digest. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onlangs keken we binnen in de Mexicaanse vakantievilla van George Clooney. Zijn directe buren daar, zijn Cindy Crawford en haar man randy Gerber (waar George dan weer zakenpartner van is).

Op het Mexicaanse schiereiland Baja werden twee huizen gebouwd, verbonden door het zwembad. Zo wordt er heel de dag heel wat afgeborreld en gegeten.

More content below the advertising

Waar George's huis iets kleurrijker is, is het huis van Cindy en Randy meer gekleurd met natuurlijke tinten.

Achter de deur vind je meteen een sfeervolle binnentuin.

De zitkamer is sfeervol, maar rustig. Veel van de meubels komen van Ralph Lauren's interieurcollectie.

Via de glazen deur recht, stap je de beschutte buitendouche in.

Een tafel die uitnodigt tot lekker lang buiten tafelen of uitgebreid ontbijten.

Maar als je in deze zitkuil bent neergestreken, zou je toch liever helemaal niet meer opstaan. Volgens Cindy is het een fijne plek voor een cocktail. Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen!

Nou misschien dan voor een klein rondje zwemmen, om de hoek zwem je zo de tuin van George Clooney en Amal in.

Bron en beeld: Björn Wallander voor Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in