Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken in het familiehuis van Gisele Bündchen in LA

Naast hun huis in Massachusetts, waar de familie Bündchen-Brady woont tijdens het American Football-seizoen, bewoont het stel ook een enorm huis in Los Angeles. Tom en Gisele hebben samen 8 zussen en die zijn allemaal welkom inclusief de kinderschare dus dan heb je ook wel wat ruimte nodig. Eco-v...

Binnenkijken in het familiehuis van Gisele Bündchen in LA

Naast hun huis in Massachusetts, waar de familie Bündchen-Brady woont tijdens het American Football-seizoen, bewoont het stel ook een enorm huis in Los Angeles. Tom en Gisele hebben samen 8 zussen en die zijn allemaal welkom inclusief de kinderschare dus dan heb je ook wel wat ruimte nodig.

Eco-vriendelijk

In dit huis geen 'over the top' design, het moest echt simpel en gezellig worden, volgens de Braziliaanse. "Ik wil gewoon met mijn voeten op de bank kunnen zitten en relaxen", vertelt het model aan Architectural Digest. 

Joan Behnke tekende voor het interior design en maakte van het project echt een familiehuis.

Gisele is ambassadeur van het United Nations Environment Programme en heeft recycling hoog in het vaandel. De meeste materialen die werden gebruikt bij de bouw van het landhuis, zijn dan ook eco-vriendelijk.

Daar horen natuurlijk ook zonnepanelen en speciale watersystemen bij zodat ze met een gerust hart het zwembad kan vullen. er is zelfs een kleine 'micro-farm' voor eigen eitjes bij het ontbijt.

'Simplify' was het devies. Zie hier het prachtige resultaat:

Bron: Architectural Digest. Beeld: ANP