Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken bij: Elton John's huis in Bevery Hills

De van origine Britse Elton John woont met zijn partner David Furnish en hun zoons Zachary en Elijah in dít van kunst doorspekte huis in Los Angeles. Op zoek naar een wat kindvriendelijker huis, viel het stel als een blok voor dit huisin de Bevery Hills uit de jaren ’60 waar de kinderen lekker bu...

Binnenkijken bij: Elton John's huis in Bevery Hills

De van origine Britse Elton John woont met zijn partner David Furnish en hun zoons Zachary en Elijah in dít van kunst doorspekte huis in Los Angeles.

Op zoek naar een wat kindvriendelijker huis, viel het stel als een blok voor dit huisin de Bevery Hills uit de jaren ’60 waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen.

Net als hun andere huizen in respectievelijk Atlanta; London; Windsor, Nice en Venetië (!) draait ook dit huis helemaal om kunst.

Waar David meer van de ‘less-is-more’ is, is Elton juist meer more-is-more. In dit huis is dat mooi in evenwicht. De stoel waar Elton hier op zit is ontworpen door Ai Weiwei.

De keuken is van DuPont

Het zilver gekleurde plafond zorgt voor meer licht. Zo komen de foto’s van Mapplethorpe ook weer goed tot hun recht.

Natúúrlijk is er een kast voor alle kleurrijke schoenen van Elton.

De badkamer met daarin een vintage vaas van Versace waar we bijna van in katzwijm vielen.

Ook de eetkamer is uitgesproken.

In deze video van Architectural Digest zie je precies waar al de kunst vandaan komt. Een foto van David LaChapelle bijvoorbeeld en die vintage vaas van Versace dus. Maar ook werken van Damien Hirst en Keith Haring komen voorbij.

Bron en beeld: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in