Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

9x eetkamers van sterren waar wij graag een keertje bij aanschuiven

Benieuwd naar de eclectische eetkamer van Elton John, waar Gisele een vorkje prikt en waarom Sting zoveel opstaat tijdens het eten? Voor Architectural Digest openen veel sterren hun deuren en wij kijken even mee. 1. De eclectische eetkamer van Elton John In zijn huis in Los Angeles combineert Elt...

9x eetkamers van sterren waar wij graag een keertje bij aanschuiven

Benieuwd naar de eclectische eetkamer van Elton John, waar Gisele een vorkje prikt en waarom Sting zoveel opstaat tijdens het eten? Voor Architectural Digest openen veel sterren hun deuren en wij kijken even mee.

1. De eclectische eetkamer van Elton John

In zijn huis in Los Angeles combineert Elton met verve vintage en modern. De stoelen zijn van Paul Evans en op links zie je een Keith Haring hangen. Lekker kleurtje hoor!

Foto: Roger Davies

2. Marc Jacobs contrasteert naar hartenlust

In Manhattan prikt de ontwerper hier graag een vorkje. Het kunstwerk aan de muur is van Urs Fischer en contrasteert mooi met de antieke stoelen.

Foto: Francois Halard

3. Gisele Bündchen’s familiehuis

Dit is de eetkamer van Gisele en Tom Brady in Los Angeles. De stoelen en tafel zijn ontworpen door Joan Behnke, die heel het huis inrichtte. Stijlvol, maar ook praktisch.

Foto: Roger Davies

4. Heerlijk hoge plafonds bij Jane Fonda

Jane Fonda’s heeft een huis in New Mexico. Een ranch moeten we eigenlijk zeggen. En als je zóveel ruimte hebt, is het ook mooi om dat te gebruiken.

Foto: Simon Upton

5. De enorme eettafel van Sting

In de eetkamer van Sting’s huis 18e eeuwse huis in Londen staat deze tafel. En dan vragen wij ons wel even af hoe je het vaatje zout doorgeeft. Door het daklicht heb je heel mooi licht in de ruimte. Dat dan weer wel.

Foto: Derry Moore

6. De romantische eetkamer van Valentino

In zijn huis in Frankrijk, staat dit stijlvolle tafeltje uit Piëmonte met Portugese stoeltjes. Volgens de ontwerper is dít zijn favoriete ruimte in het huis en dat snappen wij wel.

Foto: Simon Watson

7. De huiselijke eetkamer van Ellen DeGeneres

Voor informele etentjes in Beverly Hills dineren Ellen en haar vrouw Portia gewoon lekker in deze woonkeuken.

Foto: Roger Davies

8. De charmante eetkamer/bibliotheek van Diane Keaton

Diane bewoont een huis in Beverly Hills en liet dat inrichten door haar goede vriend Stephen Shadley. Zo werd het huis heel persoonlijk en sfeervol.

Foto: Scott Frances

9. De uitgesproken eetkamer van Diane von Furstenberg

In haar penthouse in Manhattan geniet La Furstenberg van de lichtval. Het portret in de achtergrond is nog gemaakt door Andy Warhol en wij willen die stoeltjes wel!

Foto: François Halard

Bron en beeld: Architectural Digest.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in