Denk je aan Marilyn Monroe, dan denk je aan het befaamde Beverly Hills Hotel: het home away from home-adres van Monroe.

Het lievelingshotel van de actrice heeft 57 jaar na haar heengaan de deuren geopend van een gloednieuwe luxe bungalow die geheel geïnspireerd is op Marilyn Monroe. In de badkamer kun je zelfs Chanel No5 (de lievelingsgeur van La Monroe, what else) opspuiten.

Marilyn Monroe-bungalow
Champalimaud Design (een van de grootste designbureaus uit New York) is het meesterbrein achter de allernieuwste Marilyn Monroe-bungalow. De bungalow neemt je mee in het glamoureuze leven van Monroe. Verwacht een Instagramwaardig interieur met veel ronde meubels, lichte en abstracte vloerbedekking, kleurrijke travertijnstenen en plafonds met bladgoud. Hebberigmakend!

Article continues after the adMarilyn Monroe-treats
Verblijf je in de Marilyn Monroe-bungalow, dan geniet je van de voorzieningen en services waar Monroe herself ook van heeft genoten. Zoals de hierboven genoemde Chanel No5 die in de badkamer op je wacht. Ook is er een bibliotheek waar je Some like it Hot en Gentlemen Prefer Blondes treft én klassieke Marilyn Monroe-films kunt ‘lenen’.Een overnachting in de Marilyn Monroe-bungalow boek je vanaf 7.500 euro per nacht. 

Lees ook: Dit zijn dé parfums voor het voorjaar en de zomer

Iconische Hollywood-sterren

Leuk weetje: de Marilyn Monroe-bungalow maakt deel uit van een grote restauratie van het hotel. Vijf van de historische bungalows worden opgeknapt in de stijl van iconische Hollywood-sterren, onder wie ook Elizabeth Taylor (nog zo’n stijlvolle vrouw!) en Frank Sinatra.

Bron: Dorchester Collection
Beelden: ANP Kippa, Dorchester Collection

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in