Met een glas bubbels in de bubbels. En dan graag met een beetje uitzicht. Dit is de Top 9 jacuzzi’s met waanzinnig mooi uitzicht.

Mykonos Grand Hotel & Resort


The Executive Sea View Suite zegt eigenlijk alles. Je ziet bijna niet waar de jacuzzi eindigt en de zee begint. Maar zelden bubbelden we met zo’n weids uitzicht.

Ritz Carlton, Hong Kong


Deze hotelsuite kost per nacht een aardige middenklasse auto. Maar dan heb je ook wat. Het uitzicht verveelt nooit. Wij doen er een beetje warm water bij en blijven nog even weken.

Hotels Resorts World Sentosa, Singapore

In de beachvilla’s grenst je bescheiden badkuip aan het aquarium. Echt swimming with the fishes dus!

Airbnb Cadiz

Ja, wij geloofden ook bijna onze ogen niet. Maar dit appartement met terrasjacuzzi kun je gewoon boeken via Airbnb. Hij staat in Cádiz in het zuiden van Spanje waar je veel Moorse invloeden ziet. Zo ook bij de prachtige Kathedraal van Cádiz waar je op uitkijkt.

Septième Ciel, Verbier


Wat een héérlijk contrast. De frisse winterwind op je neus, terwijl het water weldadig warm voelt. Nog een voordeel; houd je glas boven het water en je champagne blijft goed koud.

Qasr al Sarab Desert Resort

Het klimaat nodigt niet echt uit tot een warm bad, maar gewoon, omdat het kan: een bubbelbad met uitzicht op de woestijn.

Le Chateau de Feuilles, Seychellen


Je moet er wel een stukje voor reizen, maar de Seychellen hebben echt álles voor een heerlijk getaway.

Arathusa Safari Lodge


Door de naast gelegen drinkplaats heb je een grote kans om wilde dieren te zien vanuit je sopje.

Deplar farm, IJsland  


Het Noorderlicht zien, staat al jaren op onze bucket-list. Maar het kan nog beter: Het Noorderlicht zien vanuit een jacuzzi. Wanneer gaan we?

 

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!