Met een glas bubbels in de bubbels. En dan graag met een beetje uitzicht. Dit is de Top 9 jacuzzi’s met waanzinnig mooi uitzicht.

Mykonos Grand Hotel & Resort

Article continues after the ad


The Executive Sea View Suite zegt eigenlijk alles. Je ziet bijna niet waar de jacuzzi eindigt en de zee begint. Maar zelden bubbelden we met zo’n weids uitzicht.

Ritz Carlton, Hong Kong


Deze hotelsuite kost per nacht een aardige middenklasse auto. Maar dan heb je ook wat. Het uitzicht verveelt nooit. Wij doen er een beetje warm water bij en blijven nog even weken.

Hotels Resorts World Sentosa, Singapore

In de beachvilla’s grenst je bescheiden badkuip aan het aquarium. Echt swimming with the fishes dus!

Airbnb Cadiz

Ja, wij geloofden ook bijna onze ogen niet. Maar dit appartement met terrasjacuzzi kun je gewoon boeken via Airbnb. Hij staat in Cádiz in het zuiden van Spanje waar je veel Moorse invloeden ziet. Zo ook bij de prachtige Kathedraal van Cádiz waar je op uitkijkt.

Septième Ciel, Verbier


Wat een héérlijk contrast. De frisse winterwind op je neus, terwijl het water weldadig warm voelt. Nog een voordeel; houd je glas boven het water en je champagne blijft goed koud.

Qasr al Sarab Desert Resort

Het klimaat nodigt niet echt uit tot een warm bad, maar gewoon, omdat het kan: een bubbelbad met uitzicht op de woestijn.

Le Chateau de Feuilles, Seychellen


Je moet er wel een stukje voor reizen, maar de Seychellen hebben echt álles voor een heerlijk getaway.

Arathusa Safari Lodge


Door de naast gelegen drinkplaats heb je een grote kans om wilde dieren te zien vanuit je sopje.

Deplar farm, IJsland  


Het Noorderlicht zien, staat al jaren op onze bucket-list. Maar het kan nog beter: Het Noorderlicht zien vanuit een jacuzzi. Wanneer gaan we?