Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

LOL: Prins Harry spreekt een aardig woordje Nederlands

En hij heeft de dresscode ook al helemaal begrepen! De uitgestelde Invictus Games in Den Haag komen er in april dan eindelijk aan. En dat is reden voor prins Harry om zijn inner Nederlandse los te laten. De prins, die zelf achter het sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen zit, d...

LOL: Prins Harry spreekt een aardig woordje Nederlands

En hij heeft de dresscode ook al helemaal begrepen!

De uitgestelde Invictus Games in Den Haag komen er in april dan eindelijk aan. En dat is reden voor prins Harry om zijn inner Nederlandse los te laten.

De prins, die zelf achter het sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen zit, doet tussen 16 en 22 april ons land aan. En heeft dan in elk geval de eerste woordjes al paraat, liet hij zien in een promotievideo voor het evenement met deelnemers Jelle van der Steen, Wouter Bakker, Fenna Geugjes en Alina Zoet.

'Scheveniningen'

Scheveningen bleek een aardig struikelblok, stroopwafel rolde al een stukje makkelijker van de tong. Maar wat vooral opviel was dat Harry zijn oranje pakkie voor zijn bezoek al klaar heeft hangen. Zo zagen we de prins nog niet eerder.

De vijfde Invictus Games zouden eigenlijk in 2020 in Nederland worden gehouden, maar werden twee jaar op rij uitgesteld door de pandemie. Eerder vond het sportevenement plaats in Londen, Orlando, Toronto en Sydney.

Gespreksstof

Het is nog niet bekend om Meghan en de kinderen óók in oranje-uniform meereizen naar Den Haag, maar in de UK levert het zeker gespreksstof op dat Harry ons land aandoet. Vorige week werd daar bekend dat Harry niet terugkeert op Britse bodem voor de herdenkingsdienst van zijn opa, prins Philip op 29 maart.

Dat hij een paar weken later wel naar Nederland reist, is niet bij iedereen goed gevallen. Al heeft Harry wel aangegeven dat hij spoedig naar Groot-Brittannië hoopt te gaan om zijn oma te bezoeken, misschien wel voor of na zijn Scheveningse avontuur.

Hoe het ook zij: in Nederland kan de prins op een enthousiast onthaal rekenen én prima opvallend-onopvallend over straat met die zonnebril op.

Beeld: Invictus Games

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in