Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Limited edition collectie van Miljuschka Witzenhausen is grote hit

Haal de slingers van zolder, het is tijd voor een feestje! Hoe leuk is Miljuschka Witzenhausen (35)? Als tv-chef kookt ze de sterren van de hemel, maar vaak wel op een manier dat het thuis ook haalbaar is. En op Instagram rekent ze verfrissend eerlijk af met de mythe dat alleen gefotoshopte lijve...

Limited edition collectie van Miljuschka Witzenhausen is grote hit

Haal de slingers van zolder, het is tijd voor een feestje!

Hoe leuk is Miljuschka Witzenhausen (35)? Als tv-chef kookt ze de sterren van de hemel, maar vaak wel op een manier dat het thuis ook haalbaar is. En op Instagram rekent ze verfrissend eerlijk af met de mythe dat alleen gefotoshopte lijven in beeld mogen komen. Een kledingcollectie met haar? Dan weet je dat het a) sprankelend, b) voor iedereen en c) leuk is.

De lancering van de limited edition Miljuschka by Wehkamp legde de site dan ook prompt plat, maar inmiddels doet alles het weer. En mocht je achter het net vissen voor de feestdagen: begin 2021 staat haar nieuwe collectie gepland.

Foto's (c) Miljuschka by Wehkamp

The Power Issue van Nouveau ligt NU in de winkel, maar je kunt het ook online bestellen, zonder verzendkosten, op Magazine.nl!