H&M Home x Diane von Furstenberg in aantocht!

Zin in vrouwelijk en elegant home decor? H&M Home is een samenwerking aangegaan met fashion Diane von Furstenberg. Die ken je van haar iconische wikkeljurk, maar naast kleding ontwerpt ze ook andere items.

Article continues after the ad

Haar fashionprints en kleurrijke stijl komen samen in een exclusieve interieurcollectie die volgend jaar zijn debuut maakt.  De opvallende collectie bestaat uit onder andere vazen, kussenhoezen, dekens en kaarsen. De eerste beelden maken een vrolijke, expressieve indruk: "Ik wil een gevoel van vreugde en energie aan woningen van interieurliefhebbers wereldwijd toevoegen," aldus Diane.

"Ik vind het geweldig om met H&M Home samen te werken, vooral omdat interieur een grote passie van mij is," zegt Von Furstenberg. "Een woning is zowel een plek om tot rust te komen als een ruimte waar je nieuwe energie krijgt en je eigen look en feel kwijt kunt. Ik hoop er met deze samenwerking voor te kunnen zorgen dat mensen met hun eigen interieur aan de slag gaan. De enige regel is hierbij volgens mij: zorg dat je huis een reflectie is van wie je bent. Het belangrijkste is dat je een ruimte creëert waarin je je volledig comfortabel voelt en die laat zien wie je bent."

Voor wat je kunt verwachten even wat impressies van haar eigen huizen.

 

 

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in