Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zoek je nog een superleuk cadeautje (voor jezelf)?

Laat je inspireren door de shoppingtips van Lonneke Nooteboom! Hij is epic, de XXL shoppinglijst van styliste Lonneke Nooteboom, die ze heeft samengesteld als bedankje voor haar enthousiaste volgers. Of je nu een groot of een klein budget hebt, er staat voor iedereen wel iets op, met net dat je n...

Zoek je nog een superleuk cadeautje (voor jezelf)?

Laat je inspireren door de shoppingtips van Lonneke Nooteboom!

Hij is epic, de XXL shoppinglijst van styliste Lonneke Nooteboom, die ze heeft samengesteld als bedankje voor haar enthousiaste volgers.

Of je nu een groot of een klein budget hebt, er staat voor iedereen wel iets op, met net dat je ne sais quoi wat haar looks altijd zo bijzonder maakt. Plus: alles online, dus veilig en handig om je verrassingen bij dierbaren af te laten leveren! 

"Deze lijst is niet gesponsord door merken en is precies zoals ik hem ook zou maken voor mijn klanten, alleen dan een extra grote versie," zegt Nooteboom. "Ik hoop dat jullie héél veel plezier gaan beleven aan deze shoppinglijst en ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen."

Foto's (c) Nouveau 2020

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Lifestyle
  • Stef Nagel