Nu het najaar echt is aangebroken, mogen zomerse accessoires in huis plaats maken voor een stijlvolle herfstlook. Combineer deze zes seizoentrends voor een classy en tegelijk comfortabele zithoek. De herfsttrends, mooi op zichzelf, vullen elkaar ook prachtig aan.

1.      Subtiele luxe: ultrazachte en hoogpolige materialen, in lichte kleuren als roomwit en pastel, vormen een mooie basis voor de zithoek. Van hieruit combineer je gemakkelijk verder met warme kleuren en gladdere materialen.

2.      De leren bank: natuurlijk en comfortabel bovendien.  Met leer of lederlook kun je bovendien veel warme kleurkanten op: van mooi legergroen tot fraai cognac. Wordt vast de favoriete eyecatcher in huis.

3.      Blauw? Chic! Mooie, blauwe accessoires slaan de plank nooit mis. Van donker denim tot ultramarijn en vorstelijk nachtblauw. Mooi bij beigetinten en warme najaarskleuren als okergeel, bruin en groen.

4.      Rotan en hout. De houtblokken voor de haard zijn een accessoire op zich. Meer warmte in je interieur? Combineer hout en rotan in de zithoek: mooi in (bijzet)tafels en kasten.

5.     Geef de zithoek glans. Van een champagnekleurige lamp tot een koperen of bronzen bijzettafel.  Ook goud geeft – subtiel gebruikt – glans aan een chic interieur. En: diamonds are a girl’s best friend: leuk in lampvorm of als accessoire.

6)      Grafische wandkast: alle warmte en zachtheid vraagt om een strakke tegenhanger. Met een industrieel vormgegeven kast – mooi in mat zwart of met een houten accent - maak je dit verschil.

 

Shop in stijl
De zithoek stijlvol in herfstsfeer brengen? Goed nieuws: de website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland - vtwonen.nl - is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 11 oktober shop je hier heel veel woonkameritems met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.