Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó kun je nu al uit eten (en een nachtje weg)

Private dining en een heerlijke overnachting in Amsterdam. Coronaproof. Hotelondernemer Otto Nan (Hotel The Exchange, SWEETS Hotel, voorheen Lloyd hotel) en Pieter Smits (restaurant Scheepskameel en onder meer Rijsel) hebben een héél goed idee voor een culinair nachtje weg in coronatijden. Bij 'H...

Zó kun je nu al uit eten (en een nachtje weg)

Private dining en een heerlijke overnachting in Amsterdam. Coronaproof.

Hotelondernemer Otto Nan (Hotel The Exchange, SWEETS Hotel, voorheen Lloyd hotel) en Pieter Smits (restaurant Scheepskameel en onder meer Rijsel) hebben een héél goed idee voor een culinair nachtje weg in coronatijden. Bij 'Hotel de Scheepskameel' boek je een overnachting in Hotel The Exchange in Amsterdam mét een tweede kamer voor je privé-diner van Scheepskameel.

Het belooft in deze gekke tijden het meest romantische diner voor twee buitenshuis te worden, want je krijgt voor-, hoofd- en nagerecht geserveerd in je private dining room, samen met natuurlijk de heerlijkste wijnen en madeleines met sabayonroom bij de koffie. Daarna rol je naar je kamer, waar je de volgende dag in stijl ontwaakt met ontbijt op bed.

Aan alle details is gedacht. Muzikale omlijsting bijvoorbeeld, verse bloemen, chocolade... Het ultieme luxe nachtje weg mét diner in Amsterdam, ook vóór de restaurants weer officieel opengaan. Ideaal als je nog geen zin hebt om aan te schuiven in de eetzaal én een unieke kans op een etentje als geen ander.

De kamers/diners zijn vanaf nú hier te boeken.

Beeld: iStock/Hotel Scheepskameel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in