Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo geniet iedereen langer van jouw parfum

We gaan de deur niet uit zonder een lekker luchtje op. Maar die geur lijkt zo snel vervlogen. Daar is een heel eenvoudige oplossing voor. Sillage noemen ze het: de geur die blijft hangen als de drager ervan al voorbij is. Overigens is het belangrijk te weten dat jouw geur van de eau de toilette o...

Zo geniet iedereen langer van jouw parfum

We gaan de deur niet uit zonder een lekker luchtje op. Maar die geur lijkt zo snel vervlogen. Daar is een heel eenvoudige oplossing voor.

Sillage noemen ze het: de geur die blijft hangen als de drager ervan al voorbij is. Overigens is het belangrijk te weten dat jouw geur van de eau de toilette of het parfum dat je 's ochtends opdoet, bij anderen langer blijft hangen dan bij jezelf; je raakt snel gewend aan jouw eigen geur en ruikt 'm dan niet meer. Maar goed, sillage. Hoe doe je dat? Simpelweg door parfum over je haar te verspreiden. In het haar ontwikkelt een geur zich langzamer, waardoor ie dus langer 'levendig' blijft. Nou komt de alcohol die vaak in een parfum zit je haar niet ten goede - het droogt ervan uit. Beter is het om wat parfum op de haarborstel te sprayen en daarmee je lokken te borstelen. Andere optie: spray wat van je favoriete geur in de lucht en wandel er onderdoor. Af en toe wat met je haren wapperen of je hoofd schudden en mmm... wat ruikt dat goed.