Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo is Dry January bepaald geen straf

Een uitgelezen kans om allerlei leuks uit te proberen. Doe jij ook dapper mee aan Dry January? Maar weet je nu al niet meer goed wat je dan wél kunt drinken. Er is echt geen reden om het bij een glaasje Spa of een theetje te houden. Deze leuke alcoholvrije drankjes zijn te lekker om links te late...

Zo is Dry January bepaald geen straf

Een uitgelezen kans om allerlei leuks uit te proberen.

Doe jij ook dapper mee aan Dry January? Maar weet je nu al niet meer goed wat je dan wél kunt drinken. Er is echt geen reden om het bij een glaasje Spa of een theetje te houden. Deze leuke alcoholvrije drankjes zijn te lekker om links te laten liggen. En maken Dry January wel zo aangenaam.

De Kuyper heeft een heel arsenaal aan alcoholvrije cocktails (mocktails dus). Van mojito's tot margarita's. Wél de volwassen smaak, niet de alcohol zelf. En: gewoon bij de supermarkt te krijgen. Feestelijk glaasje er omheen, niets meer aan doen.

Droom je ook al van de zomer? Schenk dan een limoncello(cocktail) in. Ook dat kan nu alcoholvrij. De smaak zoals je 'm kent, met dank aan Pallini.

Ben je een gindrinker, dan valt er al tijden veel te genieten, qua 0,0. Nieuw in het aanbod is de 0,0 van het beroemde Gordon's. Vol jeneverbessen en dus met de authentieke ginsmaak, maar dan zonder ook maar een drup alcohol.

Meer een donkere dranken-drinker, dan vind je je heil bij Van Sha, een dark spirit die Indiase kruiden als saffraan, neroli en galangal combineert. Dat wil je proeven.

Cheers!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in