Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien! Tanja Jess en Dennis Weening praten met hun pubers

'Maar papa, ben je eigenlijk trots op mij?' Spijbelen, te laat komen, melden bij de conrector, voor een gesprek worden opgeroepen – het zijn zaken waar de meest puberouders wel eens mee te maken krijgen. Maar ze zijn over het algemeen ook trots, op hun tieners zich ontwikkelen, experimenteren en ...

Zien! Tanja Jess en Dennis Weening praten met hun pubers

'Maar papa, ben je eigenlijk trots op mij?'

Spijbelen, te laat komen, melden bij de conrector, voor een gesprek worden opgeroepen – het zijn zaken waar de meest puberouders wel eens mee te maken krijgen.

Maar ze zijn over het algemeen ook trots, op hun tieners zich ontwikkelen, experimenteren en zichzelf aan het vinden zijn. Het maakt de tienertijd een lastige, maar ook boeiende periode in het gezin.

Onderwerpen waar ouders en hun pubers dagelijks mee dealen komen aan bod in de nieuwste campagne van GoStudent.

Hierin gaan Dennis Weening en zijn dochter Coco in gesprek...

...en Tanja Jess doet hetzelfde met haar zoon Bobby.

Het zijn gesprekken over school, vroeg opstaan, bijles en trots! Want hoe waren zij vroeger eigenlijk zelf op school en lijken ze hierin op hun eigen kinderen? Een gesprek, open, eerlijk en zonder geheimen. En inspirerend om wellicht zelf eens een gesprek aan te knopen met je eigen tiener?

Meer informatie: bijlesplatform Go Student

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in