Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Yep, dit is de Mount Everest, in een glas

Een koel drankje in 20 seconden, zonder verdunning. Het lijkt een gimmick, een schaalmodel van de Mount Everest in een whiskyglas. Maar het heeft een functie: het koelt in een mum van tijd je drankje. Het Everest Whisky Glas van Liiton is ontworpen door Deense designer Nina Bruun en werkt zoals w...

Yep, dit is de Mount Everest, in een glas

Een koel drankje in 20 seconden, zonder verdunning.

Het lijkt een gimmick, een schaalmodel van de Mount Everest in een whiskyglas. Maar het heeft een functie: het koelt in een mum van tijd je drankje.

Het Everest Whisky Glas van Liiton is ontworpen door Deense designer Nina Bruun en werkt zoals whiskystenen. Je bewaart het in de vriezer, nadat je hebt ingeschonken is de whisky binnen 20 seconden gekoeld, zonder de verdunning die je bij ijsblokjes hebt. 

Ben je geen purist op het gebied van drankglazen, dan werkt dit ook héél goed voor witte wijn. Grappig is dat je aan de berg kunt afmeten hoeveel je inschenkt. Het basiskamp in ongeveer 30 ml, Kamp B 60 ml en tot de top met 133 ml een forse bel. Set van twee glazen vanaf 49 dollar, met de karaf erbij vanaf 89 dollar, levering rond april 2021 (het is een Kickstarter, maar zou je ze onder de boom willen geven, dan krijg je wel alvast een certificaat).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in