Panterprintjes en pastels om vrolijk van te worden.

Het is onmogelijk om niet in voorjaarsstemming te raken van de collectie tuinspullen die Patty Brard samen met Kruidvat heeft gemaakt. Buitentapijten, gouden gieters, het kán niet op.

De collectie bestaat uit twee verschillende stijlen: naast de panterprint die speciaal voor haar is ontworpen, zijn er ook spullen in pastel, voor de betere lentekriebels.

Article continues after the ad

"Ik word heel erg vrolijk van dit seizoen!" zegt Patty. "Lekker fris en fluitend aan de voorjaarsschoonmaak en klusjes in de tuin voor energie vanbinnen en vanbuiten. Ik gun jullie veel plezier van deze kleurrijke, vrolijke en handige collectie met natuurlijk weer mijn vleugje Patty’s Panter! Laat de zon stralen in je hart en geniet van het leven, zowel binnen als buiten!"

DOE MEE & WIN!

Nouveau mag drie Patty Pakketten weggeven, met in elk pakket een schoffelset (matje, schep, harkje), een bloemenknipset (met een knipschaar en een bladenrasper), een afwasborstel én een panter tissuebox. Vul het formulier in, wie weet tuinier jij dan straks wel met deze leuke spullen! Deze actie is gesloten!