Allemaal aan de Ribera del Duero wijn!

Dit voorjaar maken wijnliefhebbers kans op een prachtige wijnklimaatkast bij aankoop van hun favoriete wijn of nieuwe aanwinst uit het Spaanse wijngebied Ribera del Duero.

Speciaal voor deze actie zijn 4 vooraanstaande wijnwebshops geselecteerd, die zijn voorzien van een groot en aantrekkelijk assortiment wijnen uit de regio. Kijk op Ribera Del Duero voor de actievoorwaarden en meer informatie.  

Niet de minsten!

Article continues after the ad

De wijnwebshops die deelnemen aan de actie zijn ‘Spanjewijn’, ‘Best of Wines’, ‘Grand Cru Wijnen’ en ‘De Grote Hamersma’ en beschikken allen over een groot en divers aanbod van Ribera del Duero wijnen. 

Dit kun je winnen

Bij aankoop van één of meerdere Ribera del Duero wijnen via één van deze webshops, maak je kans op een wijnklimaatkast t.w.v. € 479,-. Deze klimaatkast van Schreuder en Waterman biedt plaats aan 33 flessen en heeft twee verschillende temperatuurzones.

In totaal verloot Ribera del Duero 4 wijnklimaatkasten, één per deelnemende webshop. Stuur een linkje van de wijn die je hebt gekocht of je aankoopbewijs naar ribera@pitchpr.nl. Bij elke aangeschafte fles Ribera del Duero doe je een keer mee aan de winactie, je kunt dus met zoveel flessen meedoen als je wilt. De actie heeft een looptijd van 6 weken en loopt af op 31 mei 2021. De winnaars worden na afloop van de actie, begin juni 2021, bekendgemaakt. 

Over Ribera del Duero     

Ribera del Duero is één van de bekende wijngebieden van Spanje met een hoge reputatie. Het wijnbouwgebied bestaat uit ongeveer 24.000 hectare, heeft 307 wijnbedrijven, 7.889 druiventelers en is te vinden in het hart van Noord Spanje, 120 kilometer boven Madrid.

De wijngaarden liggen op 720 tot 1.100 meter boven de zeespiegel en er heerst een extreem klimaat met zeer hete zomers en ijskoude winters. Het verschil tussen dag- en nachttemperaturen is enorm. Hierdoor ontwikkelen de druiven volle en complexe aroma’s.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in