Vrolijke herinneringen aan unieke locaties.

Je nieuwe huis op je verhuiskaart. Als housewarminggeschenk. Als afscheid voor een collega. Als momentopname voor een grote verbouwing. Of als aandenken aan je oude huis als je gaat verhuizen.  

Studio Urf & Ogel maakt naast vrolijke familieportretten nu ook huisportretten: een afbeelding van een huis of gebouw, in hun eigen vrolijke en strakke stijl.

Article continues after the ad

Familieportretten en foto’s van dierbaren zijn in elk huis wel terug te vinden. Een huis is de plek waar je herinneringen maakt, en verdient daarom net zo’n mooie plek aan de muur. Dat kan met een huisportret. Cindy Terpsma maakt een mooie illustratie op basis van een foto van het gebouw.

In overleg voegt ze persoonlijke details toe, zoals een huisdier of je tuin. De portretten zijn creatieve interpretaties in zachte kleuren, maar stralen altijd het gevoel uit wat de opdrachtgever bij het gebouw heeft.

Een huisportret beperkt zich niet tot woonhuizen. Laat bijvoorbeeld een school, werkplek, geboortehuis of trouwlocatie vastleggen, als bijzondere herinnering in je persoonlijke galerie aan de muur.

Foto's via Persbeeldwinkel, Huisportretten via Studio Urf & Ogel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in