Duizenden fans zijn in rep en roer nadat de makers van de populaire tv-serie Downton Abbey gisteren dit Facebook-bericht plaatsten. 

Mysterie alom, want wat wordt met deze 'aankondiging' bedoeld? 

Lees ook: Geweldig: Downton Abbey krijgt een eigen themapark

Groot nieuws in aantocht
En, al even belangrijk: wanneer krijgt deze mysterieuze boodschap een vervolg? Big news is on its way! Check back soon for a special announcement ('Groot nieuws in aantocht! Check binnenkort weer voor een speciale aankondiging') staat er te lezen. Geen wonder dat liefhebbers van dit heerlijke Britse kostuumdrama héél graag willen weten wat er komen gaat.

Komt Violet dan tóch terug?
Er wordt natuurlijk al druk gespeculeerd: 'Alsjeblieft, zeg me dat Matthew weer leeft!', reageert de een. 'Komt er een kerstspecial?', hoopt de ander. Gaat het om nieuws over de film? Of om het Downton Abbey-themapark dat immers ook al is aangekondigd? Vragen, vragen...
En waarom staat Violet Crawley op de foto? In oktober vorig jaar gaf actrice Maggie Smith (82), die in de huid van Violet kroop, resoluut aan dat ze aan geen enkel Downton Abbey-vervolg mee zou doen. "Ik kan het niet", vertelde ze aan tv-host Graham Norton, "welke leeftijd heb ik wel niet tegen die tijd?" Is ze toch van gedachten veranderd?

Eén ding is wel zeker: we houden je op de hoogte!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.