Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wandeltip voor het voorjaar: het nieuwe Betuwepad!

Bloeiende bloesems, groene weides, slingerende rivieren. Toegegeven, de Betuwe heeft in elk seizoen haar charmes. Maar voor de ultieme ervaring ga je er toch wandelen en fietsen als de bloesems bloeien, zo eind maart, april. De schoonheid duurt maar kort, dus het is misschien geen gek idee om alv...

Wandeltip voor het voorjaar: het nieuwe Betuwepad!

Bloeiende bloesems, groene weides, slingerende rivieren.

Toegegeven, de Betuwe heeft in elk seizoen haar charmes. Maar voor de ultieme ervaring ga je er toch wandelen en fietsen als de bloesems bloeien, zo eind maart, april.

De schoonheid duurt maar kort, dus het is misschien geen gek idee om alvast een tripje te plannen. Wil je er gaan wandelen, dan tippen we de nieuwe wandelroute Streekpad Betuwe.

Die begint en eindigt bij het station in Tiel en is circa 150 kilometer lang. De wandelroute Betuwepad is op te splitsen in meerdere etappes. Zo kun je makkelijk een of meerdere dagen lopen.

Je loopt in de lente langs bloeiende bloesems en in de nazomer vind je er overal fruitstalletjes met knettervers fruit. Het hele jaar door kun je er genieten van groene weides, slingerende rivieren, uiterwaarden en karakteristieke stadjes als Buren, Maurik, Ingen en Culemborg.

De route is nu al online beschikbaar, medio 2022 verschijnt de wandelgids van Wandelnet.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in