Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wandelen met elfen in Buytenpark

Sprookjesachtig bostheater in Zoetermeer. Storytellers leverde vorig jaar ook al een outdoor belevings-hit op en komt dit jaar met een nieuwe editie, waarin het verhaal van Oberon wordt verteld. Op 19, 20 en 21 augustus 2021 zullen er elke vijf of tien minuten groepjes mensen onder leiding van ee...

Wandelen met elfen in Buytenpark

Sprookjesachtig bostheater in Zoetermeer.

Storytellers leverde vorig jaar ook al een outdoor belevings-hit op en komt dit jaar met een nieuwe editie, waarin het verhaal van Oberon wordt verteld.

Op 19, 20 en 21 augustus 2021 zullen er elke vijf of tien minuten groepjes mensen onder leiding van een elfengids op pad gaan en zo elfen ontmoeten die anders verborgen blijven. 'Niet alle elfen zijn blij met al die mensen die langslopen en niet elke gids doet dat zonder morren,' meldt Storytellers, om het spannend te houden.  

Zo wandel je langs tien acts op een wandeling die al gauw anderhalf uur in beslag neemt. Vijftig elfen spelen scènes die variëren van voordrachten, zang en dans tot een combinatie ervan en special effects zijn niet uitgesloten. Tickets via Buytenpark.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in