Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wandelen met Claudia: Noord-Hollandpad

Hoofdredacteur Claudia tipt elke maand in Nouveau een andere lifestyle-wandeling. Wandelen verbroedert, of in het geval van Nouveau: verzustert. Van een lezeres krijg ik een tip. Weet ik wel dat er een wandelnetwerk Noord-Hollandpad bestaat, voorzien van zestien etappes? Ik raak meteen geïnspiree...

Wandelen met Claudia: Noord-Hollandpad

Hoofdredacteur Claudia tipt elke maand in Nouveau een andere lifestyle-wandeling.

Wandelen Het Noord-Hollandpad is 284 kilometer lang en bestaat uit 16 etappes. De route kun je via de site en gps uitzoeken en is ook goed te lopen op de markering (geelrode stickers en stickers met blauwe pijlen). Etappes variëren van 15 tot 25 kilometer, die je onderling ook weer kunt op­knippen. Onze tip: ga met twee auto’s, zet er een bij het eindpunt, niet overal is namelijk openbaar vervoer. Check ook van tevoren of op jouw etappe honden welkom zijn. Bruin = honden niet toegestaan.



Culinair Onze culinaire verrassing op etappe 15 was de Buon Gusto Deli in Loenersloot. Gevestigd in een werkende garage. Échte Italiaanse cappuccino met een auto op de hefbrug achter je. Boetiekhotel De Witte Dame op eindpunt Abcoude is ook een fijne pleisterplaats.



Lifestyle Langs alle etappes vind je etablissementen met leuke aanbiedingen. Check de site. Ons doel: een overnachting bij eindpunt Bij Jef.