'Ook zonder drank was het heel gezellig.'

"Als ik normaal gesproken voorstel drie uur te gaan wandelen, dan krijg ik van Man en Zoon al snel blikken vol afgrijzen," zegt Inge, Crossmedial Producer van Nouveau. "De Belvedere Wodka Trail intrigeerde hen echter zo - vast iets in de naam 😉 - dat ze opeens allebei meewilden, wat ik reuze gezellig vond.  

Het is een coronaproof uitje voor wie houdt van wandelen en intussen lekker eten, in het leven geroepen om te vieren dat Belvedere voortaan 100% natuurlijk is. De trail vormt zo een culinaire ontdekkingsreis door Amsterdam en heet Follow The Elements.

Article continues after the ad

Dat slaat op de natuurlijke elementen waar de vodka mee wordt gedistilleerd: rogge, vuur en water. Elk restaurant op de route representeert een van die elementen en creëert daar een passend hapje bij

Nu hou ik niet zo van drank, dus ik heb me bij de hapjes gehouden, de heren lieten zich beide goed smaken en de Trail was hoe dan ook een groot succes. Je loopt langs restaurants zoals Salmuera, Michelin restaurant Bord’eau en Super Lyan en ontvangt onderweg 6 vodka cocktails met op 5 locaties ook een unieke foodpairing.

Erg leuk om te doen met vrienden en familie van boven de achttien."

De Belvedere Vodka Trail is nog te boeken voor het weekend van 7 mei 2021 en kost € 59 euro per persoon.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in