Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Buitenkansje! 3 wandelingen langs locaties van populaire series

Lopen in het decor van 'Emily in Paris' of 'Bridgerton'! Van 11 tot en met 17 juli organiseert Netflix gratis wandeltours in Londen, Parijs en Madrid. Tijdens deze tours ontdek je de geschiedenis, locaties en bijzondere behind-the-scenes-details van populaire Netflix-titels die in die stad zijn o...

Buitenkansje! 3 wandelingen langs locaties van populaire series

Lopen in het decor van 'Emily in Paris' of 'Bridgerton'!

Van 11 tot en met 17 juli organiseert Netflix gratis wandeltours in Londen, Parijs en Madrid. Tijdens deze tours ontdek je de geschiedenis, locaties en bijzondere behind-the-scenes-details van populaire Netflix-titels die in die stad zijn opgenomen.

Meer dan 70% van de Netflix-kijkcijfers dit jaar komt van leden die naar titels kijken afkomstig uit een ander land. Het gebeurt meer dan eens dat kijkers hun volgende vakantielocatie uitkiezen op basis van hun favoriete serie. Dat blijkt uit een onderzoek van de zender.

Daarom heeft Netflix samen met Sandeman’s Walking Tours enkele wandelingen georganiseerd voor fans van onder andere ‘Emily in Paris’, ‘La Casa de Papel’ en ‘Bridgerton’. Tijdens zo’n wandeling passeer je alle belangrijke locaties uit de reeksen, terwijl een gids je meer uitleg geeft. 

De wandelingen zijn gratis, maar je moet wel vooraf reserveren én zelf je reis en verblijf regelen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in