Een Van Gogh in een vaas? Dat kan best.

Leuke samenwerking van het Van Gogh Museum en Bloomon: een limited editie zonnebloemenboeket, om deze toch wat miezerige zomer mee op te vrolijken. Leuk om te geven, even leuk als cadeautje voor jezelf (iets met zelf de slingers ophangen 😉

Het Atelier-bouquet is geïnspireerd op Zonnebloemen (1889), één van de meest iconische en geliefde schilderijen van Vincent van Gogh.

Article continues after the ad

In dit design vind je onder andere de Amaranthus 'spider', Anethum (dille), Hedera en natuurlijk de favoriete zonnebloemen van Vincent van Gogh.

Voor Vincent hadden zonnebloemen een speciale betekenis. Net als zijn tijdgenoten schilderde hij verschillende bloemstillevens, waarbij hij de zonnebloem een hoofdrol gaf in heel wat schilderijen.

Zijn werk Zonnebloemen is misschien zelfs wel het allerbekendste bloemstilleven. In één van zijn brieven schreef hij dat de bloem inspiratie, vriendschap en dankbaarheid uitdrukt.

De ‘Atelier – Van Gogh Museum edition’ is verkrijgbaar via de online floral shop van bloomon voor € 36,95, zolang de voorraad strekt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in