Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vier de zomer met een prachtig bio-boeket

Floral design met 100% biologische bloemen! Duurzaamheid is iets waar de hele Nederlandse bloemenbranche druk mee bezig en de kwekers veel in investeren. Zo komen er steeds meer biologische geteelde bloemen op de markt en dat was voor online bloemist bloomon de reden om een bio-bos in het assorti...

Vier de zomer met een prachtig bio-boeket

Floral design met 100% biologische bloemen!

Duurzaamheid is iets waar de hele Nederlandse bloemenbranche druk mee bezig en de kwekers veel in investeren. Zo komen er steeds meer biologische geteelde bloemen op de markt en dat was voor online bloemist bloomon de reden om een bio-bos in het assortiment op te nemen, voor wie iemand een uiterst verantwoord bloemetje wil bezorgen.  

Het betreft een gemengd boeket van 100% biologische bloemen en hij is beschikbaar in heel Nederland en België. De Bio-bos is vanaf 18 juni tot eind september, of zolang de bloemen beschikbaar zijn, verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. "Onze ambitie is om structurele stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid en hiermee ook de rest van de bloemensector te inspireren", aldus Joris van der Els, Chief Sustainability Officer bij bloomon. "De Bio-bos is een belangrijke eerste stap in die ambitie op het gebied van het verminderen van gebruik van bestrijdingsmiddelen. We zijn trots dat we dit als eerste landelijke speler kunnen doen, zeker als je bedenkt dat minder dan 0,1% van alle bloementeelt in Nederland biologisch is. Wij hopen dat het aanbod van biologische bloemen de komende jaren zal toenemen. Dat is goed voor natuur, dier, mens en milieu."

De allereerste Bio-bos zomereditie is gevuld met vrolijke bloemen in blauwe, gele en lichtroze tinten - met de pioenroos als grote seizoensfavoriet. Korenbloemen van verschillende hoogtes zorgen voor een speels effect. Omdat biologische bloemen doorgaans iets korter zijn, is het boeket speciaal ontworpen voor een niet al te grote vaas.