Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Videocall? Met een achtergrondje hoef je nooit meer op te ruimen!

Bij het Nieuwe Normaal hoort een Nieuw Behangetje. Een videomeeting in een huis waarin volop wordt geleefd en gewerkt vraagt vaak om even opruimen en eindeloos heen en weer schuiven met je laptop om een beetje representatieve hoek te vinden. Aangezien we voorlopig nog wel even thuis blijven werke...

Videocall? Met een achtergrondje hoef je nooit meer op te ruimen!

Bij het Nieuwe Normaal hoort een Nieuw Behangetje.

Een videomeeting in een huis waarin volop wordt geleefd en gewerkt vraagt vaak om even opruimen en eindeloos heen en weer schuiven met je laptop om een beetje representatieve hoek te vinden.

Aangezien we voorlopig nog wel even thuis blijven werken en dus ook digitaal blijven vergaderen, helpt Westwing je een handje om je achtergrond er immer stylish uit te laten zien!

Niks meer blurren, perfecte hoekje zoeken en twijfelen over gordijnen dicht of open, je download een achtergrondje, voegt 'm toe aan ZOOM en klaar! Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, van fris en vrolijk tot cool minimalistisch en Kim Kardashian-achtig beige design. En het belangrijkste is nog wel: je hoeft van te voren niets op te ruimen, zodat je je helemaal kunt voorbereiden op de schermmeet.  

Je vindt de achtergronden hier op West Wing