Victoria Beckham is ook maar een mens. De 43-jarige topdesigner, die voor haar werk de hele wereld over reist, heeft verdriet: oudste zoon Brooklyn gaat op kamers.

Brooklyn Beckham (18) is vertrokken naar New York waar hij – hoe kan het ook anders met zo’n moeder – aan de Parsons School of Design gaat studeren. Haar eerste kind is uitgevlogen en Victoria heeft het er heel moeilijk mee, vertelde ze op make-upkanaal Pixie Woo (waar ze overigens zat om te praten over haar samenwerking met Estee Lauder). “Ik huil nog steeds. Brooklyn is verhuisd naar New York, hij is achttien en ik kan niet stoppen met huilen. Ik mis hem zo verschrikkelijk.”

De voormalige Spice Girl en haar voormalige voetbalman David hebben nog drie kinderen – Romeo (15), Cruz (12) en Harper (6) – dus het duurt nog wel even voor ze echt met z’n tweetjes op de bank zitten. Maar toch. Die eerste… Hoe gaat ze deze periode doorkomen? “Facetimen. Dat werkt sowieso altijd. Als ik ergens in mijn razenddrukke schema even met David en de kinderen kan facetimen, ontspan ik weer helemaal.”


 

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!