Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vanavond zijn er veel vallende sterren te zien!

Nu maar hopen dat het weer een beetje meezit. Vanavond zijn er – op onbewolkte momenten – opvallend veel vallende sterren aan de hemel te zien. Met dank aan meteorenzwerm Leoniden. (c) Hemel Waarnemen De Leoniden-zwerm piekt dinsdag om 8.00 uur 's ochtends en het beste kijkmoment is ongeveer tuss...

Vanavond zijn er veel vallende sterren te zien!

Nu maar hopen dat het weer een beetje meezit.

Vanavond zijn er – op onbewolkte momenten – opvallend veel vallende sterren aan de hemel te zien. Met dank aan meteorenzwerm Leoniden.

(c) Hemel Waarnemen

De Leoniden-zwerm piekt dinsdag om 8.00 uur 's ochtends en het beste kijkmoment is ongeveer tussen 4.00 uur en 6.00 uur, mocht je even wakker zijn. Er zijn dan 24 tot 35 vallende sterren per uur te zien in het zuidoosten.

Vanavond zijn er ook al vallende sterren te zien, maar is het afwisselend bewolkt en helder, dus ligt het er net aan of je een onbewolkt moment in het donker treft. Je herkent een vallende ster aan een streepje aan de nachthemel dat even oplicht en dan weer verdwijnt. Het gaat in werkelijkheid sneller dan in deze animatie, dus opletten. Wens doen optioneel!

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in