Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Trend: parfumeer je huis

Zelf lekker ruiken is één ding... ...een immer lekker riekend huis is echt een tweede. Voor je eigen ontspanning, maar natuurlijk ook voor als je bezoek krijgt. En nee, daarvoor is de ouderwetse geurstekker écht passé. Natuurlijk zijn er al tijden allerlei fijne vernevelaars waar je je eigen esse...

Trend: parfumeer je huis

Zelf lekker ruiken is één ding...

...een immer lekker riekend huis is echt een tweede. Voor je eigen ontspanning, maar natuurlijk ook voor als je bezoek krijgt. En nee, daarvoor is de ouderwetse geurstekker écht passé.

Natuurlijk zijn er al tijden allerlei fijne vernevelaars waar je je eigen essentiële oliën in kunt doen, maar zo mooi en chic als die van Aromatherapy Associates zagen wij ze nog zelden.

Daar komen ze nu met de nieuwe Atomiser, een diffuser die van je huis een wellnessresort maakt. Extra lekker: de bijbehorende oliën zijn blends van tot wel 28 essentiële oliën, waardoor je er ook niet op uitgeroken raakt. Met aromatherapierandje natuurlijk. En ook fijn: je kunt twee geuren tegelijk klaarzetten, en die om de zoveel uur laten afwisselen.

Met blends als destress, deep relax en forest therapy klinkt het in elk geval ontzettend fijn. Adem in...

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in