Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Topkok Alain Caron: 'Om te ontspannen ga ik drummen'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Vandaag vertelt cuisinier en Masterchef-jurylid Alain Caron hoe hij het doet. Alain: "Persoonlijk kan ik goed rustig blijven in tijden van nood. Ik maak me nog niet echt zorgen; de dagelijkse leiding van mijn restaurants is in goede h...

Topkok Alain Caron: 'Om te ontspannen ga ik drummen'

Rare tijden, en daar heeft iedereen zo zijn eigen aanpak voor. Vandaag vertelt cuisinier en Masterchef-jurylid Alain Caron hoe hij het doet.

Alain: "Persoonlijk kan ik goed rustig blijven in tijden van nood. Ik maak me nog niet echt zorgen; de dagelijkse leiding van mijn restaurants is in goede handen. Verder verlaat ik me op de Nederlandse regering; in die veertig jaar dat ik hier woon is men toch in staat gebleken om ernstige situaties onder controle te houden.

Nederland is een cool land. Wel maak ik me internationaal zorgen. Er moet iets veranderen in de samenleving. Acht miljard mensen die vooral met zichzelf bezig zijn, dat moest natuurlijk misgaan. Ik hoorde dat er normaliter dagelijks 11.000 vliegtuigen tegelijk in de atmosfeer zijn. Dat zijn een miljoen mensen, veel te veel.