Het was wel duidelijk op wie alle ogen waren gericht, gisteren tijdens de Miss Universe verkiezingen in Las Vegas: op topmodel Ashley Graham (30). Haar rondingen verbergen? Geen denken aan.

Het draaide gisteravond in de Amerikaanse stad om slanke dennen in mini-bikini's, maar de aanwezigen waren pas echt verrukt van de verschijning van het knappe plus-size model Ashley Graham, die het evenement presenteerde.

Lees ook: Knipoog van plus-size topmodel Ashley Graham naar dunne Victoria's Secret modellen

Koesteren, die curves
Ashley schitterde in een strakke witte jurk, waarmee ze in een oogopslag liet zien hoe trots ze is op haar mooie rondingen. Haar size 16 (maat 46) verhullen doet ze dan ook niet, en terecht. Want wat zag ze er stunning uit op de rode loper.

Een kiekje vóór de show vanuit de kleedkamer:

 

Get your ball gowns ready!! #MissUniverse 👑

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

Beauty met brains
Meer dan 90 vrouwen streden gisteren om de titel van Miss Universe in Las Vegas. Miss Zuid-Afrika, Demi-Leigh Nel-Peters, ging er met de prijs vandoor. En wat voor prijs: de 21-jarige studente business management wint een jaarsalaris, een luxe appartement in New York voor zolang ze Miss Universe is én nog een hele lijst aan andere prijzen (waaronder een volledige kledingcollectie en een persoonlijke stylist).

Demi-Leigh Nel-Peters is een jaar lang 'de mooiste van het universum'.
Demi-Leigh Nel-Peters is een jaar lang 'de mooiste van het universum'.


Bron beeld: Hollandse Hoogte

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.